Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az ex barátom nem érti meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex barátom nem érti meg, hogy szakítottam vele, egyszerűen nem érti. Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kicsit hosszú lesz, és bonyolult, anno tavaly előtti év nyaraban jöttünk össze erasmuson, egy suliba is jártunk csak o egy osztállyal idősebb volt, sose gondoltam volna hogy egy ekkora meno gyerek majd összejön velem, bár én se vagyok csunya de nem vagyok a társaság középpontja, se az a bulizós se az aki minden illegalisba benne van, ő meg pont ilyen.

Először tavaly szeptemberben kezdődtek a problémák, én akkor kezdtem a 12.et, ő meg akkor ment egyetemre (jog) es egyre bunkobb lett velem, egyre kevesebbet akart találkozni, rafogta a tanulásra, kozbe meg egy csoporttarsa rám írt, hogy még mindig együtt vagyunk e, mert ha igen akkor neki van ehhez egy kis rossz híre, a volt barátom részegen osszetorte a professzora kocsiját, majd hogy ez ne derüljön ki le is feküdt vele, persze kiderult, ki is rúgták. Na ekkor borult a bili és mondtam hogy én ezt befejeztem és szakítani akarok, ez volt úgy hogy egy hónapja nem találkoztunk előtte, mert sose ért rá, akkor se beszéltük meg, én mentem át hozzá, utólag kiferult azert nem volt ideje velem találkozni mert közbe meg 3 másik lánynak csapta a szelet. Borzasztoan csalódott voltam, rengeteget sírtam de közben meg rajottem hogy nem engedhetem el magamat mert erettsegizek meg minden és tanulnom kell, decemberre kb megnyugodtam úgy ahogy.

Januárban megint osszehozott minket a sors, bár ezt inkább már csak osszejarasnak mondanám, bármennyire is haragudtam rá, bármennyire is nem akartam még mindig szerettem. Egy 2 hete szakítottam vele ismét én, miután megtudtam hogy megint megcsalt, most éppen mással, akivel amugy hetek óta talalkozgat, azóta amugy nem vették vissza az egyetemre, most fogja újra próbálni máshol.

Viszont képtelen felfogni hogy vége van, azóta irogat, hívogat, és találkozni akar hogy belém volz először szerelmes nem akar elvesziteni soha többé nem fordul elő ilyen megint, én is szeretem őt, de tisztelem magam annyira hogy nem megyek bele egy olyan kapcsolatba ahol nem tisztelnek, ezt meg is mondtam neki, de képtelen felfogni, amekkora egy tajparaszt nem képes megerteni.

Ez miert van? Mit tegyek? Már letiltottam de valahogy mindig megtalal, múltkor atjott hozzam, hogy ő ezt nem akarja befejezni meg ilyeneket mondogat, de nem hinném hogy bánja miután 2x csalt meg.

Nekem ő volt az első komoly kapcsolatom, volt előtte egy baratom de az nem igazán volt kapcsolat, vele feküdtem le először, és tényleg nagyon szerelmes voltam, ezért is volt olyan nehéz ezt a döntést meghoznom.

Ugy érzem valahányszor ir, csak jobban feltepi a sebeimet, sose szakítottam meg senkivel, nem gondoltam volna hogy azzal fogok akibe ennyire szerelmes voltam, de már másodjára se kellett volna belemennem egy ilyen csunya első vég után, anyukám is ezt mondta, de a hülye a saját karan tanul, mint mondani szokták.

En 19 vagyok, szeptemberben leszek 20, ő 21 volt februárban.

2022. márc. 6. 12:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Amugy elég sokat veszekedtunk, a kapcsolatunk elején nem, de utána elég sokszor, volt hogy letiltottam annyira kiboritott.

Plusz anno, amikor egyetemre ment akkor volt a szülinapom, annyit írt hogy "isten éltessen szivi" ajándékot se hozott meg semmi, találkozni se akart megunnepelni, pedig ekkor még joba voltunk amugy, nyáron is coltunk külföldön csak mi kettesben, meg az egesz nyarat együtt töltöttük

2022. márc. 6. 12:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg tőle a távolságot. Tiltsd, ne írj vissza neki. Előbb-utóbb leáll.
2022. márc. 6. 12:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Legyél sokkal határozottabb! Ha 77 helyről ír, akkor onnan is tiltsd le. Érti ő, csak nem érdekli, hogy szakítasz, ha újra és újra hagyod magad, és párbeszédbe kezdesz vele, a szexről nem is beszélve...
2022. márc. 6. 12:12
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Ezért nem szabad kisfiúkkal kavarni! FÉRFIT keress!
2022. márc. 6. 12:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd magad, majd idővel elfogadja.
2022. márc. 6. 12:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Koszi nektek!

Koszi 4-es, igen a legtöbb fiú később erik mint a nők, de most hiába keresnek 24 evést annak nem kéne egy 19 éves valószínűleg, plusz ezt fejbe nem tudom eldonteni hogy nekem csak a kor lesz most a mervado, sajnos vagy nem sajnos, nem kor alapján szeretek bele valakibe

2022. márc. 6. 12:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Megint a tanult réteg.. Csak nálatok vannak ilyen gáz dolgok.
2022. márc. 6. 16:31
 8/15 A kérdező kommentje:

Koszi! Kedves 7es, szerintem a megcsalas nincs korhoz kötve és az se hogy egy paraszt legyél, max tényleg az hogy ki mikor érik meg. Apam anyukámat 3x csalta meg, és a többi not ne is emlitsem akivel együtt volt vagy csak kavart, hogy őket hany évig is akar hulyitette és csalta meg őket, és 50 éves lesz idén.

Attol meg mert valaki okos és sikeres lehet egy tajparaszt( apam is nagyon okos mégis egy barom)

2022. márc. 6. 20:02
 9/15 anonim ***** válasza:

1 mondat

Üdvözöllek a földön!

Viccen kivül, nekem úgy tünik ez már egy kicsit kiégett kapcsolat legalább is érzelem szempontjából. Lehet ez fájni fog , de nem illetek össze. Egyszerűen neki is és neked is most más utakon kell tovább menni, tanulnotok kell ebből (jobb esetben) és hidd el rá jössz te is ,hogy így jobb.

Még fiatalok vagytok, ő pedig nagyon kiváncsi ezek szerint.

éretlen még komoly kapcsolatra és szerintem mivel te kérdezted ezért most az a legfontosabb, hogy neked mi a jó és azt tanácsolom kicsit legyél egyedül, tanulgass, repülj, próbálgasd a szárnyaid ( próbálj ki mindent, de azért ne legyél kabitószer függö stb érted)

2022. márc. 7. 12:29
 10/15 anonim ***** válasza:

De, hogy válaszoljak is. Te jelented neki a biztonságot valszeg, elég értelmesnek tűnsz szóval gondolom rá-rá jön néha ,hogy hát veled biztonságban volt és nyugodtan lehet szexelni is meg bármi érted és nehéz neki elfogadni,hogy miután ő megcsalt te dobod és vissza se akarod fogadni, érted ezzel a kis egoját basztatod neki ami neki rosszul esik és próbálja úgy csinálni a dolgokat ,hogy ne fájjon neki belül a kis lelke :D ez az igazi mérgező birtokvágy.

Ha csak nem hős szerelmes, de hát kétlem, aki ilyeneket csinál az tanuljon a hibáiból és keressen olyat akit nem bántott meg. Érted?!

2022. márc. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!