Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiszemmel mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiszemmel mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Nos.

Nő vagyok.Néhány hete szakított velem a párom. Igazából egy hülyeség miatt, mert másként képzeltem el én a párkapcsolatot, mint ő. Szerettem volna ha többet találkozunk. Ebből volt vita, és ő nem akarta így, hogy feszültség van. Kifogás, azt is sejtem.

De. Én nem keresem semmilyen módon, mert volt néhány beszélgetésünk, ahol kijelentette hogy nem akar semmit tőlem. Mármint hogy újra együtt legyünk.

Én nem hívom,.nem írok, nem keresem.

Próbálom valahogy feldolgozni. Nagyon nehéz.

Nagyon fáj hogy így eldobott. Ennyiért.

Mondta hogy normálisan vita nêlkül beszélhetünk, de mást nem.

Ő viszont időről időre, ha nem ér el telefonon, vagy bármely módon, esetleg eszébe jut, személyesen felkeres, hogy hogy vagyunk, mi újság, ilyenek. Néhány perc.

Nem közeledik, tartja a távolságot akkor is.

Kérdezem én, férfiaktól is.

Mire jó ez? Mit jelent?

2022. márc. 1. 21:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálom lefordítani:

"Nem akarta így, hogy feszültség van":

szerette, hogy kötetlenül használhat, de csak a saját kedve szerint.

"Normálisan, vita nélkül beszélhetünk": meg ne próbálj ellentmondani

Nem próbál közeledni, de rendszeresen jön:

ha feltétel nélkül elfogadod a szabályait, hajlandó lesz tovább használni téged a saját kedvére.

Persze ha előtte bocsánatot kérsz és megfogadod, hogy jó kislány leszel.

2022. márc. 2. 14:39
 22/22 A kérdező kommentje:

Prima👌💯

2022. márc. 2. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!