Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiszemmel mit jelenthet?
Nos.
Nő vagyok.Néhány hete szakított velem a párom. Igazából egy hülyeség miatt, mert másként képzeltem el én a párkapcsolatot, mint ő. Szerettem volna ha többet találkozunk. Ebből volt vita, és ő nem akarta így, hogy feszültség van. Kifogás, azt is sejtem.
De. Én nem keresem semmilyen módon, mert volt néhány beszélgetésünk, ahol kijelentette hogy nem akar semmit tőlem. Mármint hogy újra együtt legyünk.
Én nem hívom,.nem írok, nem keresem.
Próbálom valahogy feldolgozni. Nagyon nehéz.
Nagyon fáj hogy így eldobott. Ennyiért.
Mondta hogy normálisan vita nêlkül beszélhetünk, de mást nem.
Ő viszont időről időre, ha nem ér el telefonon, vagy bármely módon, esetleg eszébe jut, személyesen felkeres, hogy hogy vagyunk, mi újság, ilyenek. Néhány perc.
Nem közeledik, tartja a távolságot akkor is.
Kérdezem én, férfiaktól is.
Mire jó ez? Mit jelent?
Jo ha hitegetik az embert..meg a veled àlmodok àlmodtam..
Aztàn mondja nem akar semmit..
Aztàn megint hiteget..
A külvilàg màr sok éve mondta hagyjam a fenébe de én vàrtam csak vàrtam majd feladtam..aztàn mindig felbukkan vagy neten jönnek a jelek értesitések a telomra a nevével mert az okos emberek mindenhez is értenek ..
#10essel kell egyetértsek.
Majd idővel bevágja még, h dugni összejàrhattok.
Én bannolnàm, mert egyértelműen a tovàbblépést, mint lehetőséget, vàgja el tőled.
Csak talonban tart téged. Visszajár leellenőrizni,hogy azóta esetleg van e új pasi nálad a képben. Azért tartja veled a kapcsolatot, mert ha megszorulna szex terén, akkor te még jó leszel neki. Gondolom azért hátrált ki valamilyen mondvacsinált ürüggyel a kapcsolatból, hogy ne kelljen komolyabban elköteleződnie.
Ha szeretne, akkor nem dobna el.
Mióta voltatok együtt?
#14-es
Van benne valami. Eszembe jutott nekem is.
1éve
Gondoltam, hogy kb. 1 éve. Biztos szorgalmaztad az összeköltözést, eljegyzést/házasságot vagy valami hasonlót, ő meg elszexelgetett volna veled még egy pár évtizedig. Ilyenkor gyorsan kihátrál a kapcsolatból, csak ne kelljen elköteleződnie. Addig visszajár hozzád, amíg nem talál egy másik nőt, akivel szintén a világ végezetéig húzza a randizgatásokat. Addig mindig van fixen szex, csak komolyabban ne kelljen elköteleződni. Láttam én már ilyet sajnos. Ismerek olyan pasit aki pár hétnél tovább nem bírja szex nélkül, ezért folyton visszamegy a volt barátnőjéhez, aki elég buta, mert mindig visszafogadja a pasit. Persze csak a szexre kell a csaj, mert a személyiségük annyira különböző, hogy nem bírják sokáig elviselni egymást. Aztán megint szakítanak és ez így megy tovább... A nő csak szexre van használva. (#14-es vagyok)
Nem erőltettem házasságot, eljegyzést, összeköltözést sem.
Nem sok időt szakított rám, mindig közbe jött valami, ezért mondogattam neki hogy változtassunk.
Aztán mivel vita volt ebből, kapott az alkalmon és dobott.
Én sem úgy gondoltam hogy a házasságot erőltetted. Azt sem tudom, hogy hány évesek vagytok? Nyilván aki 20 éves, az nem akar megházasodni, ez logikus. De azért van az az életkor, ahol 1 év után már szintet lépnek a felek, és esetleg összeköltöznek.
A te pasid meg csak egy mondvacsinált probléma miatt dobott. Valószínű nem szeret téged, mert akkor nem szakított volna azért amit leírtál. Vagy volt más baja is a kapcsolatotokkal, de ezt tőle kellene megkérdezni.
Ennyi problémája volt csak.
Minden jól működött.
Valószínűleg nem úgy szeretett, ahogy én őt, ez nem kérdés.
Nem elköteleződést szerettem volna, csak több együtt töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!