Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehetünk még barátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk még barátok?

Figyelt kérdés

Hat évig voltam egy férfival, nagyon szerettem, de a végére elmérgesedett a kapcsolatunk, hónapokig nem volt szex sem. Úgy éreztem, nem akar tőlem komolyat, bár elvett volna idővel, de gyereket nem akart. Ezt már a kapcsolat elején is elmondta, de bíztam benne, hogy megváltozik a véleménye. Sokszor mondtam neki, hogy ha nem akar, akkor nem is ogazi párkapcsolat a mienk. Végül úgy döntöttem, szakítok, nem akarok kicsúszni az időből, már 28 vagyok.

Továbbra is beszéltünk, találkoztunk, sok cuccomat nem vittem el, a nyulamat is otthagytam, így rendszeresen összefutottunk meg üzeneteket váltottunk. Teljesen tovább léptem, ismerkedtem, szórakoztam, de ő mindig vissza akart volna kapni. Azt is mondta, hogy értem bevállal mindent, gyereket, házat, amit szeretnék.

Mostanában nagyon elharapózott a helyzet, én megmondtam neji, hogy csak barátként kell, és hpgy kedves, amiért segített eddig nekem mindenben (szerelgetett nálam ezt-aźt, hozott nekem kaját, kisegített), de már van valakim. (Vele úgy érzem, minden rendben lenne.)

Sírva hívott fel, hogy pedog ő meg akarta kérni a kezem, még gyűrűt is vett, csak még nem thdott érte menni, és hogy azt hitte, azért beszélgetek vele, meet még szeretem.

Sajnálom szegényt, de nekem szükségemm van rá, mint barátra, nem akarom elengedni. Neki ez fáj, meg többet Kar. Mit tehetnék? Lesz valaha jobb?

2022. márc. 1. 08:02
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, elmentem a cuccaimért. Kicsit dühös vavyok rá, mert nem jókor talált be ezzel, mert új munkahelyen vagyok, sok a stressz az életemben és az új párommal is foglalkoznom kell. Elmondta, hogyan tervezné belem a jövőt. Mondtam neki, hogyha szakítás után pár hónappal mondja ezt, akkor lett volna még rá esély, de most már nem. De közben azt is ígértem neki, hogy elgondolkodom ezeken, mert nagykn nagyon elszántnak tűnt...
2022. márc. 3. 08:16
 32/36 anonim ***** válasza:

"de a végére elmérgesedett a kapcsolatunk, hónapokig nem volt szex sem. Úgy éreztem, nem akar tőlem komolyat, bár elvett volna idővel, de gyereket nem akart"

Az első mondatra helyezném a hangsúlyt. Ok, most leígéri a csillagokat, eldobod az új lehetőséget magadtól, de messziről látszik, hogy csak azért ígérget, hogy visszaszerezzen. Szerinted helyrejön a szex, mi garantálja, hogy pár hét múlva nem lesztek ugyanebben a cipőben?

Mindkettőtöknek az lenne a legjobb, ha végleg eltávolodnátok egymástól. Ő csak miattad "szeretne" gyereket, te pedig "sajnálod" őt.

Idővel minden megszépült, de a problémák gyökere ott van és ott is lesz később is.

2022. márc. 3. 10:54
 33/36 A kérdező kommentje:
A szex miattam nem volt reméltem, hogy ha nincs, akkor majd észhez tér. A veszekedéseket is én kezdeményeztem, mert nem bírtam elviselni, hpgy nem ugyanazt akarja, mint én...
2022. márc. 3. 11:32
 34/36 anonim ***** válasza:
Szerintem már tudod a választ kedves kérdező
2022. márc. 3. 11:45
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor erőszakkal csikartad ki a változásokat? Ő nem akart gyereket, te pedig szex-el "zsaroltad"? És most azt hiszed, hogy teljes szívéből akar gyereket? Ezt hogy gondoltad? És most azt hiszed, hogy minden happy lesz?

Inkább zárjátok le, még ha nehéz is lesz, de ebből boldog párkapcsolat már nem lesz!

2022. márc. 3. 17:32
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet boldog karrier meg ebből
2022. márc. 3. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!