Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk még barátok?
Hat évig voltam egy férfival, nagyon szerettem, de a végére elmérgesedett a kapcsolatunk, hónapokig nem volt szex sem. Úgy éreztem, nem akar tőlem komolyat, bár elvett volna idővel, de gyereket nem akart. Ezt már a kapcsolat elején is elmondta, de bíztam benne, hogy megváltozik a véleménye. Sokszor mondtam neki, hogy ha nem akar, akkor nem is ogazi párkapcsolat a mienk. Végül úgy döntöttem, szakítok, nem akarok kicsúszni az időből, már 28 vagyok.
Továbbra is beszéltünk, találkoztunk, sok cuccomat nem vittem el, a nyulamat is otthagytam, így rendszeresen összefutottunk meg üzeneteket váltottunk. Teljesen tovább léptem, ismerkedtem, szórakoztam, de ő mindig vissza akart volna kapni. Azt is mondta, hogy értem bevállal mindent, gyereket, házat, amit szeretnék.
Mostanában nagyon elharapózott a helyzet, én megmondtam neji, hogy csak barátként kell, és hpgy kedves, amiért segített eddig nekem mindenben (szerelgetett nálam ezt-aźt, hozott nekem kaját, kisegített), de már van valakim. (Vele úgy érzem, minden rendben lenne.)
Sírva hívott fel, hogy pedog ő meg akarta kérni a kezem, még gyűrűt is vett, csak még nem thdott érte menni, és hogy azt hitte, azért beszélgetek vele, meet még szeretem.
Sajnálom szegényt, de nekem szükségemm van rá, mint barátra, nem akarom elengedni. Neki ez fáj, meg többet Kar. Mit tehetnék? Lesz valaha jobb?
Látom mindenki jobban tudja hogy mi lenne nekem például a jobb! 🤣 mert jól lepontoztok attól még igenis pont azért nem tudom magam túltenni a dolgon mert kerül.
Üdv. 9.
De én nem akarom őt elveszíteni! Éveken keresztül ő volt a bizalmasom, a legfontosabb ember az életemben. Nekem rajta kívül csak pár barátnőm van, de az más. Ő is túlléphetne már rajtam, ismerkedhetne, és akkor nagyon jó barátok lehetnénk.
Egyébként nem azért szakítottunk, mert nem volt meg a vonzalom, hanem azért, mert nem ugyanarra haladt az életünk. Szex azért nem volt, mert nem tudtam úgy lefeküdnj vele, hpgy tudtam, sosem akar majd családot...
Persze, azóta azt mondja, akar , de nem szeretnék visszalépni...
Rólad a férjem volt felesége jut eszembe
Úgyan ezt tette
Úgy gondolta az exe az ő tulajdona.Lépten nyomon ott volt a nyomában hol ott neki már rég párja volt.Csak tudod ő is nem akarta elengedni a cselédet meg úgy gondolta forgatja benne még a képzeletbeli nagy kést a lelkében.-Nagy örömforrás lehet!
Aztán mikor én kébbe kerültem nagyon nem tetszett neki áskálódott.
Ha neked már nem kell Ted meg neki hogy békén hagyod egy életre!
Igazából azt tudnám javasolni,hogy nézz magadba kicsit mélyebben.
Az, hogy nem egyeznek az életcéljaitok és szakítottál vele ez teljesen érthető és ,ha ő tényleg komolyan megváltozik mert belátta,hogy a veled való kapcsolatba beletartózik az is hogy végre felelősséget vállal és komolyabb utakra viszi a kapcsolatot és ezt ő is szeretné nem csak azért mert te, akkor megérhet egy esélyt.
Viszont ha már neked van egy jelenlegi párod akkor sokkal nehezebb a helyzet... Elhiszem, hogy nagyon ragaszkodsz az exhez, hiszen igen, sokat voltatok együtt és sok mindent köszönhettek egymásnak. De ez a bizalom,vonzalom, ragaszkodás áttud alakulni a jelenlegi párodra! Bár az is lehet, hogy lehet te is túl hamar kezdtél bele egy kapcsolatba hiszen úgy érzem a te érzelmeid se tiszták még és ez így csak tovább bonyolítja a helyzetet.. Magadba kell rendet tenni elsőnek és csak aztán kivül!! ezt fogd fel úgy, hogy most ez a te kötelességed...
Persze,hogy nem tud tovább lépni,hiszen megmaradnál nála barátként, valszeg kedves vagy vele és stb ezért ő azt érzi van esélye.
Én is voltam ilyen helyzetben, annyi különbséggel,hogy az én akkori párom direkt ignorált bármenniyre is szeretett mint ember tudta hogy nekem csak fájdalmat okozna,ha "játszadozna" az érzéseimmel. Fájó volt nekem is és valszeg neki is.
Tedd magad belül tisztába és aztán, ha tudod mit akarsz akkor beszélj vele és mondd el neki. illetve a jelenlegi párodnak is, ha vele is szeretnél beszélni. Ez az én javaslatom, persze nem kell megfogadni, csak elmondtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!