Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk még barátok?
Hat évig voltam egy férfival, nagyon szerettem, de a végére elmérgesedett a kapcsolatunk, hónapokig nem volt szex sem. Úgy éreztem, nem akar tőlem komolyat, bár elvett volna idővel, de gyereket nem akart. Ezt már a kapcsolat elején is elmondta, de bíztam benne, hogy megváltozik a véleménye. Sokszor mondtam neki, hogy ha nem akar, akkor nem is ogazi párkapcsolat a mienk. Végül úgy döntöttem, szakítok, nem akarok kicsúszni az időből, már 28 vagyok.
Továbbra is beszéltünk, találkoztunk, sok cuccomat nem vittem el, a nyulamat is otthagytam, így rendszeresen összefutottunk meg üzeneteket váltottunk. Teljesen tovább léptem, ismerkedtem, szórakoztam, de ő mindig vissza akart volna kapni. Azt is mondta, hogy értem bevállal mindent, gyereket, házat, amit szeretnék.
Mostanában nagyon elharapózott a helyzet, én megmondtam neji, hogy csak barátként kell, és hpgy kedves, amiért segített eddig nekem mindenben (szerelgetett nálam ezt-aźt, hozott nekem kaját, kisegített), de már van valakim. (Vele úgy érzem, minden rendben lenne.)
Sírva hívott fel, hogy pedog ő meg akarta kérni a kezem, még gyűrűt is vett, csak még nem thdott érte menni, és hogy azt hitte, azért beszélgetek vele, meet még szeretem.
Sajnálom szegényt, de nekem szükségemm van rá, mint barátra, nem akarom elengedni. Neki ez fáj, meg többet Kar. Mit tehetnék? Lesz valaha jobb?
Vannak párkapcsolatok, ahol a felek a későbbiekben még tudnak barátként funkcionálni, DE az biztos, hogy nem szakítás után rögtön.
Most érdemes lenne minden kapcsolatot megszakítani legalább egy ideig (bár utána lehetséges, hogy rájössz, mindez csak megszokás és barátként sem tudnál rá tekinteni), mert az írásodból is az jön le, hogy Te mit akarsz...Amivel persze nincs semmi baj, de mivel Te szakítottál, a másik félnek, akivel szakítanak, mindig sokkal több időbe tart ezt feldolgozni.
Légy most tekintettel az ő érzéseire is és mindkettőtök érdekében szakítsd meg vele a kapcsolatot, vidd el a nyulat, stb.
Ameddig érzelmileg nem váltok le egymásról, addig normális baráti kapcsolatot sem fogtok tudni fenntartani. Az pedig időbe telik.
Csak azért kell "barátnak", hogy ne szakadjon le rólad, és így meg van a biztonságérzeted. Hogy nem lesz másvalakije. Ha meg lesz, akkor tudj róla.
Tudom, én is voltam így annoanno 20 körül. Amíg a te szoknyádon ül, nem olyan ijesztő, hogy esetleg túllép rajtad. Ne legyél ilyen önző, engedd el, hadd dolgozza fel és lépjen túl. Arról nem is beszélve, hogy a saját párkapcsolatod sem lesz az igazi, amíg pórétól tartod az exedet.
Írás alapján, elég volt neked ebből, kicsit mást akarsz, de ott tartod, hátha visszamennél, amikor mégsem olyan jó az új. Csak ezt a lehetőséget nem akarod neki megadni.
Sokan érzünk így ösztönösen, a kérdés, hogy érett vagy e annyira, hogy ne ragadj le ezen a szinten?
Mond miért tartod magad melett mint egy pincsi kutyát Akinek ha füttyentesz mindjárt ugrik.Nagyon tetszik ez neked bármikor használható.
Hagyd őt békén ha van benned tisztesség többé nem keresed minden formában letíltod hogy tudjon gyógyúlni..Mint férfi nem érdekel téged máshogy ne érdekeljen
Ha neki lessz új kapcsolata ne akarj az életében részt venni had legyen ő is boldog!
Ezért vallom én :férfi és nő között nincs barátság az egyik mindig többet akar A ti esetekben is így van ő téged imád te meg használod őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!