Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exemmel 4 éve szakítottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel 4 éve szakítottunk most barátom szeretne lenni?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya szakítás volt, 4 év után meg csalt és el hagyott másért, már sokszor kérte hogy fussunk össze, vagy nem írtam neki vissza, vagy le koptattam, 1 éve kereset meg először, azóta is azzal a lánnyal van akiért elhagyott, (már 3 éve) a szakítást rosszul viseltem, másfél évembe telt hogy túl tegyem magam rajta,

Azóta sincs senkim, azóta senkit nem bírtam megszeretni

Valójában még mindig érzek iránta valamit, de már nem bírnék vele össze jönni

2 hónapja be adtam a derekam,

Össze futottunk sokat beszéltünk, el mondtam hogy éltem meg az egészet mert kíváncsi volt, és el sírta magát, és kérte hogy bocsássak meg neki azért amit okozott, el mondta hogy nagyon bánja hogy bántott lelkileg,

Kérte hogy maradjunk barátok, már barátok vagyunk 2 hónapja, sokat beszélgetünk, mindenről teljesen őszintén, jó barát lett és párszor szoba jön a mostani barátnője,

Tudom hogy szerelmes bele még a mai napig es erről is beszélünk sokszor meg látom is rajta és nagyon fáj, de ezt nem mondom neki csak jó tanácsokkal látom el,

Sokszor meg puszilja a homlokom

És sokszor hangoztatja hogy velem mindenről tud beszélni, ti mit gondoltok sose szeretett hogy a barátom tud maradni ? Nem tudom mi van benne ti hogy látjátok ?

2022. febr. 25. 00:46
1 2
 11/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Na, ez az egyik dolog, ami miatt az exeim boldog és szabad életet élhetnek - tőlem kellő távolságban. Peeeeersze... Majd még én leszek a lelki szemetesláda, meg az egotuning - abban az esetben, ha "mégsem jön be nekik az élet" - hoooogyne!

Kérdező. Szerintem ebből a kapcsolatból sok jó nem származik - akkor sem, ha amúgy a barátnője támogatja a kapcsolatotokat, és exed a színtiszta igazat mondja. De... Nekem ettől függetlenül nem tűnik ez a dolog kereknek. Esetleg azt megteheted, hogy exednek megírod: Szívesen megismernéd a párját. A reakciója sokmindent elárulhat. A tévedés jogát fenntartom.

2022. febr. 25. 07:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked mi a célod azzal, hogy barátkozol vele?
2022. febr. 25. 07:43
 13/16 anonim ***** válasza:
97%

Ne legyél már buta. Egy olyan emberrel aki xarrá alázott, meg tönkretett, elkezdesz megint találkozni, és még el is meséled neki hogy mennyi fájdalmat okozott neked, meg hogy mennyit szenvedtél miatta?? Azt hiszed sajnál???

Elmondjam mi a szitu?

Nem akar tőled barátságot, még mindig csak használ. Azért akar a közeledben, meg jóban maradni, hogy ne felejtsd el, ne legyen nyugtod tőle, ne tudj tovább lépni, és ne legyél boldog nélküle. Most félmérte a helyzetet hogy állsz lelkileg, és jön az újabb manipuláció "barátság" címszó alatt!!! És nyilván mert te engeded. Megcsalt, de még ő ajánl neked barátságot? Milyen ""nagylelkű"" Buta vagy? Ennyire?

Ha valamennyire is szeretett volna most nem "piszkálna fel", azt hiszed ez most önzetlen törődés, ugyan.... az ilyen emberek mindenkit csak használnak. Újra terítéken vagy, mert nincs még egy ilyen hülye, aki ezekután szóba állna vele, és még így hizlalja a kis egoját is, ezek után. Ő ezt így látja. Ébresztő!!!

2022. febr. 25. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
97%

"sokszor hangoztatja hogy velem mindenről tud beszélni"

A mostani csaja meg gondolom magasról tesz rá és buta mint a tök

2022. febr. 25. 10:58
 15/16 anonim ***** válasza:
95%
Sosem tennék ilyet… Maradjon a helyén, ahol eddig - messze tőlem.
2022. febr. 25. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Neked sincs sok eszed.
2022. febr. 25. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!