Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel 4 éve szakítottunk most barátom szeretne lenni?
Nagyon csúnya szakítás volt, 4 év után meg csalt és el hagyott másért, már sokszor kérte hogy fussunk össze, vagy nem írtam neki vissza, vagy le koptattam, 1 éve kereset meg először, azóta is azzal a lánnyal van akiért elhagyott, (már 3 éve) a szakítást rosszul viseltem, másfél évembe telt hogy túl tegyem magam rajta,
Azóta sincs senkim, azóta senkit nem bírtam megszeretni
Valójában még mindig érzek iránta valamit, de már nem bírnék vele össze jönni
2 hónapja be adtam a derekam,
Össze futottunk sokat beszéltünk, el mondtam hogy éltem meg az egészet mert kíváncsi volt, és el sírta magát, és kérte hogy bocsássak meg neki azért amit okozott, el mondta hogy nagyon bánja hogy bántott lelkileg,
Kérte hogy maradjunk barátok, már barátok vagyunk 2 hónapja, sokat beszélgetünk, mindenről teljesen őszintén, jó barát lett és párszor szoba jön a mostani barátnője,
Tudom hogy szerelmes bele még a mai napig es erről is beszélünk sokszor meg látom is rajta és nagyon fáj, de ezt nem mondom neki csak jó tanácsokkal látom el,
Sokszor meg puszilja a homlokom
És sokszor hangoztatja hogy velem mindenről tud beszélni, ti mit gondoltok sose szeretett hogy a barátom tud maradni ? Nem tudom mi van benne ti hogy látjátok ?
Ja még annyi, szerintem ebbe te látsz bele többet.
üdv 1-es voltam.
Az a baj hogy össze vagyok zavarodva, ezért itt kérdeztem meg,
Néha az ember azt látja amit látni akar, Én úgy gondolom hogy még szeret legalább egy kicsit én egyik exemet se tudnám elviselni, de ő meg folyton keres akkor csak szeret valamilyen szinten,
De lehet azért látom úgy hogy még mindig szerethet mert így akarom látni
Olvastam egy olyan idézetet ahol ezt írták
,, ha két ember barát tud maradni szakítás után, ott vagy nem volt szerelmem, vagy még mindig szerelmeseka,,
Ez nagy bennem maradt talán sose szeretett ? Teljes szívéből?
Ui:.
Bocsi a zavaros írás miatt össze vissza kavarognak a fejembe a gondolatok
Te ezt nem érted remélem sose kell majd ezt neked átélned
A barátnője amúgy tud az egészről és támogatja a baratsagunkat
Ti mindhárman elég zavarosak vagytok, de főleg ők ketten.
Ha nem érezne, nem keresett volna meg. Legalábbis én akkor viselkednék így, ha vissza akarnék menni hozzá, (bár ehhez nem lenne elég bőr a képemen, szóval inkább békén hagynám). Ha viszont ennyire érez, és mondjuk rájött hogy az a kapcsolat nem működik, vagy hogy mégis téged szeret, és iszonyatosan bánja hogy akkor ezt tette, akkor miért nem szakít? Es ha ezekből csak egy is igaz, akkor hogyhogy támogatja a barátnője??
Láttam már sokmindent, de ez még nekem is magas... Itt valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!