Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert van az, hogy ez egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy ez egyre rosszabb?

Figyelt kérdés

Lassan 2 honapja lesz, hogy szakitott velem a baratom..

Azota volt egy kis idoszak amikor jol voltam, nem is akartam volna latni soha tobbet, most pedig teljesen a padlon vagyok es naprol napra egyre rosszabb

Nem tudok aludni, hasmenesem van a stressztol, folyton sirhatnek van, nem tudok masra gondolni..

Szakitas utan egy ideig beszeltunk, akkor ugy tunt o is meg akar valami aztan hirtelen atfordult es nagyon bunko lett, azota nem beszeluk…

O mar tovabblepett.

Mikor lesz ez mar jobb?

Vidam zeneket hallgatok, dolgozom, kiirom magambol az erzeseimet, hogy az is konnyitsen rajtam de semmi sem segit, naprol napra egyre rosszabb

Az agyam tudja, de a szivem nem birja elfogadni,hogy mar nem kellek neki es tovabblepett…

2022. febr. 24. 07:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én javaslom az írást. Én anno vettem szakítási naplót, amiben vezethettem az akkori érzéseimet, lineálisan, voltak benne feladatok, vissza vissza tértem hozzájuk. Sokat segített a gondolataim rendszerezésében, jobb írni mint agyalni. Javaslom, mégha bénának is tűnik. Én beleragasztottam a polaroid képeinket, amit nem szerettem benne, levontam sok dolgot hogy miért nem vágynék mégegyszer iyen párra
2022. febr. 26. 19:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es, koszonom szepen a javaslatot, nekem is van szakitasi naplom, rengeteget irtam bele es tenyleg sokat segit, ez egy nagyon jo dolog!
2022. febr. 27. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként (#11 vagyok) szerintem normális hogy nem vagy túl rajta. Érzelmileg mindannyian mások vagyunk, adj magadnak időt. Ez a te időd, töltsd hasznosan és meglátod hogy mennyire független (is) lehet a boldogságod egy párkapcsolattól
2022. febr. 27. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálam átlagban 2 év, amíg teljesen rendbe jövök érzelmileg. Addig szoktam szedni Valerianát, de nem összevissza, hanem 3x1 tablettát a Valeriana Relaxból. Ehhez nem lehet hozzászokni, de azért ezt is fokozatosan kell abbahagyni.
2022. márc. 1. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!