Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert van az, hogy ez egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy ez egyre rosszabb?

Figyelt kérdés

Lassan 2 honapja lesz, hogy szakitott velem a baratom..

Azota volt egy kis idoszak amikor jol voltam, nem is akartam volna latni soha tobbet, most pedig teljesen a padlon vagyok es naprol napra egyre rosszabb

Nem tudok aludni, hasmenesem van a stressztol, folyton sirhatnek van, nem tudok masra gondolni..

Szakitas utan egy ideig beszeltunk, akkor ugy tunt o is meg akar valami aztan hirtelen atfordult es nagyon bunko lett, azota nem beszeluk…

O mar tovabblepett.

Mikor lesz ez mar jobb?

Vidam zeneket hallgatok, dolgozom, kiirom magambol az erzeseimet, hogy az is konnyitsen rajtam de semmi sem segit, naprol napra egyre rosszabb

Az agyam tudja, de a szivem nem birja elfogadni,hogy mar nem kellek neki es tovabblepett…

2022. febr. 24. 07:12
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
100%

Valószínűleg túl sokat nézegeted.

Baràtnőkkel nem tudtad magad lekötni?

2022. febr. 24. 07:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány évig voltatok együtt?
2022. febr. 24. 08:06
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Általánosságban elmondható, hogy fele annyi időre van szükség feldolgozni egy kapcsolatot, mint amennyi ideig tartott. Ez az idő lehet hosszabb vagy rövidebb attól függően, milyen a személyiséged, hogyan váltatok el, mit csinálsz a szabadidőben. Társasági élet, új kihívások, mindig le vagy foglalva segít, hogy rövidebb legyen ez az idő. Ugyanakkor ha vele foglalkozol, beszélgettek, nézegeted a profilját, nem gyászolod meg/hagyod hogy bizonyos ideig rossz legyen, akkor lassabban fogod tudni feldolgozni.
2022. febr. 24. 08:59
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha lesz más elmulik
2022. febr. 24. 09:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj másra koncentrálni, mást nem telhetsz.

Idővel majd elmúlik.

2022. febr. 24. 10:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az a baj, hogy nem gyászoltad meg eléggé a szakításotok. Jó dolog ha például vidám zenével eltereled a gondolataid meg ilyesmi, de fontos az is hogy hallgass szomorúakat, sírj, konkrétan gyászolj. Nem szabad túlzásba esni, de ezek nélkül nem fogod tudni elengedni
2022. febr. 24. 11:34
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem nezegetem igazabol, neha ranezek de ebben probalom tartani magam.

3 evig voltunk egyutt, ez volt az elso kapcsolat mindkettonknek, de o mar tovabb is lepett rajtam

2022. febr. 24. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Ha megismered a leendő párod, majd másként látod a helyzetet.

Azt fogod mondani, hogy jobban nem is végződhetett volna.

2022. febr. 24. 16:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írhatsz, ha gondolod. Mind átesünk ezen a folyamaton - valaki többször is.
2022. febr. 24. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:
keress egy jobbat. Ne ugyan olyat, es ne erd be kevesebbel. Hidd el hogy utana pik pakk elfelejted es kerdezed magadtol mi a pcsanak keseregtem egy ilyen kokler utan? Nem kell feltetlen minden bokrot felturni egy ilyen utan, jon az majd magatol, ugyis erezni fogod, csak nyisd ki az ajtot a vilag fele, mert most nagyon ugy tunik csukva van
2022. febr. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!