Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Emberek miért hagynak fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek miért hagynak fent közös képet az exükkel közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Van akik már hónapok/évek óta szakítottak de a közös képeik még mindig fent vannak. Ez miert van?

2022. febr. 20. 10:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 Köszi XD
2022. febr. 20. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

9

Szerintem a felhasználók egy része nem érti a különbséget a "like" gomb (más felületeken) és a "hasznos" vagy "nem hasznos" válasz értékelés között.

Vagy ha érti, akkor sem úgy használja ezt a funkciót, hanem aszerint, hogy ő mennyire ért egyet a válasszal, vagy mennyire tetszik / nem tetszik neki.

2022. febr. 20. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Akkor sem akarom nézni, hogy a jelenlegi párom milyen nőkkel volt együtt előttem. Ennyi erővel akar be is mutathatná őket, hiszen a múltja részei.

Nem kell szégyellni semmit, de az ilyen képeket kint hagyni és évente másik csajjal összejönni, kiposztolni majd fent hagyni… szerintem ez elég hülyeség.

2022. febr. 20. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is van fent egy csoportkép, melyen együtt vagyunk a volt barátommal. Az életem része volt, feleslegesnek tartom kitörölni. Úgy, ahogy a régi barátnőimmel is vannak fent képek, pedig van köztük olyan, aki teljesen leépített maga mellől.

Bár hozzá tartozik, hogy nem igazán frissítem a facebook profilom, 2-3 évente rakok új profilképet. Instám pedig nincs is.

2022. febr. 20. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért a Facebook elég egy nagy szar.

Kb lehetetlen leszedni az összes képet, ezt is vegyétek számításba.

2022. febr. 20. 12:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Instára gondoltam speciel most,mert exemnek még van kint velem közös képem, és én naív azt remélem talán még érez irántam valamit, azért van fent..
2022. febr. 20. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:
31%

Mert a franc nem fogja az összes képet, bejegyzést 3,5 évre visszamenőleg átnyálazni és törölni.

Exem mondjuk megtette, mert nem volt jobb dolga, én meg oh, kösz, de nem.

2022. febr. 21. 07:29
 18/18 anonim ***** válasza:
31%
A múltam is én vagyok, vagy mert úgy van posztolva, hogy a többi képet is törölni kéne akkor (pl Insta)
2022. febr. 21. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!