Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy újra egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lingxanax kérdése:

Mit tegyek, hogy újra egy pár legyünk és boldog legyek én is, ő is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja szakítottunk a barátommal, de egyszerűen nem bírom elképzelni nélküle az életemet. 1 hónap alatt már többször is megfordult a fejemben, hogy inkább öngyilkos leszek, mintsem nélküle éljek. Napi szinten beszélünk, találkozunk is néha-néha. Egy ideig jól voltam, de tegnap vele aludtam és most megint lent vagyok a mélyben. 18 éves leszek pár hónap múlva, ő pedig 20 éves. (ő a fiú, én a lány). Biztos sokan mondják majd, hogy ez csak gyerek szerelem, de nem. Soha nem tudnék így szeretni senkit és nem is akarok! Soha nem éreztem még ilyet, soha nem voltam ilyen biztos magamban. Mellette megöregednék...Mit tegyek, hogy újra egy pár legyünk? Szeret ő is, én is őt teljes szívemből. (sok volt a féltékenykedés és a vita a kapcsolatunkban, meg én nagyon idegbeteg voltam, mert úgy éreztem, hogy mindenki jobb nálam, féltékeny voltam a lánybarátaira és nem akartam elveszíteni, de besokalt).

2022. febr. 18. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hagyni kéne. Majd az idő segít!
2022. febr. 18. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Minek találkoztok ilyen sokat és minek aludtok együtt?

Ha szakítottatok, jobb lenne nem találkozni. Vagy ha ennyire nem megy a szakítás, akkor miért nem beszélitek ezt meg egymással?

2022. febr. 18. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:

17 éves vagy, lesz még vagy 10 ilyen szerelmed, bármilyen hihetetlennek tűnik most!

Ne beszélj vele, ne találkozzatok, és főleg ne szexelj vele, úgysem tudod ezzel magadhoz kötni. Amit csinál, azzal csak kihasznál téged, ez nem szerelem!

2022. febr. 18. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Engedd el, te jársz pórul hosszútávon. Minél hamarabb távolodj el tőle, vagy még évekig ki fog használni.
2022. febr. 18. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk amíg összejártok szexelni, mert neki úgy jó addig nem leszel rajta túl.
2022. febr. 21. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:

kiégtem

szakítanak

összejárnak

szeretik egymást

a legjobb az lenne, ha benéznél egy könyvesboltba vennél egy könyvet és önfejlesztenél :D

2022. febr. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!