Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vádol, hogy terhes vagyok tőle? Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel lassan egy éve kavarok, az ősszel már azt hazudtam neki, hogy találtam magam mellé komoly párt, mire azt mondta oké, de nem e vagyok tőle terhes. Kb egy hónapja ő irt, hogy barátnője van és nem kíván velem kontaktban lenni, annyit mondtam, hogy elfogadom és minden jót kívánok . Pár napra rá megint szó szerint letamadott üzenetben, hogy nem e vagyok tőle terhes, mondtam nem, mire követelte , hogy csináljak tesztet, amit le is kellett fényképeznem. Ezt kb 100x megírta üzenetben. Ez mire jó? Miért csinálja?2022. febr. 17. 20:00
11/17 anonim válasza:
Írd neki, hogy az vagy, majd keresi az ügyvéd a gyerektartással kapcsolatban. 😈
13/17 anonim válasza:
#11:
Meg kellene kb fél milla a kiságyra, meg a többi berendezésre.😀
14/17 anonim válasza:
Tiltsd le a francba a haverjait is, és ne foglalkozz vele, bolond. Tudod ki vett volna tesztet, meg turkált volna a kukában, csak mert valami nyomi ezt akarja. Ne alázd magad, hogy pattogsz neki.
15/17 anonim válasza:
Am így eleve para hogy kapcsolatot hazudtál neki, meg az ő viselkedése is...mi ez a sok játszma? Miért nem kommunikáltok őszintén? Főleg h anem is kapcsolat csak kavarás?
16/17 anonim válasza:
Az ilyet kiröhögném és ennyi.
17/17 anonim válasza:
" követeli, hogy csináljak tesztet. " - Akkor kellet volna a francba elküldeni.
Amúgy is mindegy, ő már sehogy sem volna döntési helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!