Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vádol, hogy terhes vagyok tőle? Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel lassan egy éve kavarok, az ősszel már azt hazudtam neki, hogy találtam magam mellé komoly párt, mire azt mondta oké, de nem e vagyok tőle terhes. Kb egy hónapja ő irt, hogy barátnője van és nem kíván velem kontaktban lenni, annyit mondtam, hogy elfogadom és minden jót kívánok . Pár napra rá megint szó szerint letamadott üzenetben, hogy nem e vagyok tőle terhes, mondtam nem, mire követelte , hogy csináljak tesztet, amit le is kellett fényképeznem. Ezt kb 100x megírta üzenetben. Ez mire jó? Miért csinálja?2022. febr. 17. 20:00
2/17 anonim válasza:
Reméli, hogy tőle vagy terhes és akkor majd a gyereknek "köszönhetően" folytathatja veled ezt a kapcsolatnak nevezett nyűglődést
3/17 anonim válasza:
Nem akarja, hogy húsz év múlva tudja meg, hogy van egy lánya vagy fia. Én is így csinálnám, kivéve, hogy előttem kellene lepisilned a tesztet. Ha tetszene, ha nem.
4/17 anonim válasza:
Az mondjuk fontos kérdés lenne a kérdés megválaszolásában, hogy terhes vagy -e, vagy felmerült -e ennek lehetősége!
5/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok, voltam terhes soha és fel sem jött köztünk témában
2022. febr. 17. 20:15
6/17 anonim válasza:
Lehet valamelyik szeretője kavarja a szart neki,esetleg kapott egy névtelen üzenetet hogy terhes vagyok és elmondom a bnődnek? Más normális magyarázatot tényleg nem tudok erre kitalálni, kicsit bolond.
7/17 A kérdező kommentje:
Az egész úgy kezdődött , hogy feltettem Fb-re szombat este egy képet, hogy megyek bulizni és random rám irt, hogy terhes vagyok e (nem a kép alapján, mert sovány vagyok). Mondtam, hogy nem, mire elkezdett faggatni, hogy ez biztos e és ha biztos akkor honnan tudom? Mondtam, hogy van normális menstruaciom, és ha terhes lennék észrevettem volna a testemen. Mire írja, hogy ő biztos akar lenni benne, követeli, hogy csináljak tesztet. Másnap csináltam, írtam neki negatív, követelte a képet róla, mondtak, hogy már kidobtam. És ki kellett szednem a szemetesből termèszetesen. Ezekkel az üzenetekkel 2-3 napig bombázott, szó szerint így : csak még azt akarom megtudni terhes vagy e és tovább nem akarok veled beszélni. Azóta le is tiltott, és most alegjobb haverjai kerdezgetnek, hogy van e most valakim, mit csinálok hétvégente stb
2022. febr. 17. 20:23
8/17 anonim válasza:
Jézusom ez bolond! Haverjait tiltsd le, zárd ki magadat az egészből! Végén még zaklatni fog rendesen.. :s
9/17 A kérdező kommentje:
A barátnőim azt mondták, hogy most valószínűleg a haverjain keresztül kémkedik
2022. febr. 17. 20:27
10/17 anonim válasza:
A haverjai fel fognak húzni téged a farkukra. Külön külön. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!