Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kegyetlen dolog ezért szakítani?
Szerintem egyrészt ha csak a súlya miatt képes vagy vele szakítani, akkor az ott nem volt soha igaz szerelem. Mert ha a másikat szeretem, őt és nem a külsejét imádom, akkor nem számít hány kiló. Másrészt megértem hogy borzasztó azt látni, hogy a barátnőd ennyire nem tiszteli saját magát, hogy a lassú öngyilkosság útjára lépett.
Azt is meg kell említenem hogy a legtöbben nem azért híznak, mert zabálnak. Hanem mert vagy hormonális zavaruk van, vagy lelki baj.
Kérdezted már tőle miért csinálja ezt magával? Érdekel téged egyáltalán az oka? Ajánlottad már a segítséged neki hogy elkíséred szakorvoshoz és pszichológushoz? Valóban úgy érzed, hogy mindenben mellette álltál? Hogy támogattad?
Ha csak a külleme miatt hagyod el, a te döntésed ugyan de akkor legalább valld be magadnak hogy soha nem szeretted igazán. Csak azt szeretted amit nyújtani tudott.
#4 Ez az első kérdésem. Biztos másnak is van ilyen problémája.
Többen is írtátok, hogy az elhízás miatt nem kellene szakítanom, de nem csak erről van szó. Úgy érzem kiábrándultam, nem vonzódom már hozzá és nagyon zavar benne, hogy nem is próbál változtatni. Tömi magába a csokit, chipseket, cocacolát, gyorskaját és közben nem érti miért fárad el 5 perc sétától. Amikor még úgy 70-75kg volt abszolút tetszett, nem zavart, hogy nem olyan vékony, mint régen. De ez a felesleg már nagyon sok.
164 cm hez a 70-75 os rohadt sok. Az ilyenek mindig csak híznak, sosem fogják tudni megtartani a súlyukat, egyszerűen ilyen típusok. Elhiszem hogy kiábrándultál, de emiatt szakítani? Vagy ez csak ürügy? Nem értem.
Ha valakinek nem jönnek be a kicsit ducibb lányok, mint neked sem, akkor miért választasz hízásra hajlamos alkatot?
Szerintem meg mit magyarázkodsz? Nem kötelező megindokolnod. A vonzalom ilyen, ha nem vonzódsz, csak egymás idejét raboljátok, vissza nem fogod tudni hozni magadban erőszakkal. Én megértem, hogy ez a "nem csinálok semmit és beletörődtem abba hogy ekkora vagyok" mentalitás is lehervaszt, én sem bírnám (szakítottam már emiatt, hogy a másik csak teszetoszáskodott).
Más és önmagunk idejét vesztegetni sose szabad, minél hamarabb megléped, annál hamarabb találtok mindketten passzoló embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!