Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kegyetlen dolog ezért szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kegyetlen dolog ezért szakítani?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes voltam a barátnőmbe és jónak tartom a kapcsolatunkat, de már hosszú ideje nem vonzódom hozzá. Mikor összejöttünk nagyon csinos volt, álmaim nője. Most már viszont 92kg (164cm), ami rengeteg, de ő be sem látja, nem akar változtatni. Nagyon kiábrándító mikor egy emelet lépcsőzé után liheg vagy csak a kocsiig kell elsétálnia és már attól is kifárad. Ő gyereket szeretne, de a doki is megmondta neki, hogy ilyen nagy felesleggel nem ajánlja és nem is valószínű, hogy sikerülne. Mondjuk szex sincs köztünk, szóval amúgy se sok esély lenne rá. Már eldöntöttem, hogy szakìtok vele, de nem mondom el, hogy mi okozta az elhidegülést, mert nem akarom teljesen elvenni az önbizalmát. Szerintetek szemét dolog emiatt szakítani?
2022. febr. 7. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem, viszont előtte adnék neki lehetőséget változtatni.
2022. febr. 7. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Miért hízott meg ennyire ? Egészségügyi problémák miatt, vagy étkezési zavar? Én azért gáznak tartom , hogy egyedül a súlyától teszel mindent függővé! Az életben lehetnek betegségek, változások. Ha minden betegség után elhagyjuk a másikat, akkor milyen élet vár ránk?! Ha holnap ész egy heredaganatod, amit meg kell műteni, akkor ő is hagyjon el? Én egy percig nem rabolnám az idejét tovább. Reméljük talál valakit magának, aki elfogadja olyannak, amilyen. Én az ő helyében lefogynék saját magam miatt, de veled az életben nem állnék többet szóba!
2022. febr. 7. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
És nem tűnt fel, hogy egy zsírdisznó lett?
2022. febr. 7. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
100 kiló feletti nők is szülnek. Egyébként meg már olyan régen nyígsz emiatt a gyakorin, hogy már ennyi idő alatt 30x elhagyhattad volna. De nem tetted, csak rinyálsz, szóval élvezed.
2022. febr. 7. 21:16
 5/11 anonim válasza:
43%

Szerintem egyrészt ha csak a súlya miatt képes vagy vele szakítani, akkor az ott nem volt soha igaz szerelem. Mert ha a másikat szeretem, őt és nem a külsejét imádom, akkor nem számít hány kiló. Másrészt megértem hogy borzasztó azt látni, hogy a barátnőd ennyire nem tiszteli saját magát, hogy a lassú öngyilkosság útjára lépett.

Azt is meg kell említenem hogy a legtöbben nem azért híznak, mert zabálnak. Hanem mert vagy hormonális zavaruk van, vagy lelki baj.

Kérdezted már tőle miért csinálja ezt magával? Érdekel téged egyáltalán az oka? Ajánlottad már a segítséged neki hogy elkíséred szakorvoshoz és pszichológushoz? Valóban úgy érzed, hogy mindenben mellette álltál? Hogy támogattad?

Ha csak a külleme miatt hagyod el, a te döntésed ugyan de akkor legalább valld be magadnak hogy soha nem szeretted igazán. Csak azt szeretted amit nyújtani tudott.

2022. febr. 7. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Melletted bszki én is csak zabálnék.
2022. febr. 7. 21:27
 7/11 A kérdező kommentje:

#4 Ez az első kérdésem. Biztos másnak is van ilyen problémája.

Többen is írtátok, hogy az elhízás miatt nem kellene szakítanom, de nem csak erről van szó. Úgy érzem kiábrándultam, nem vonzódom már hozzá és nagyon zavar benne, hogy nem is próbál változtatni. Tömi magába a csokit, chipseket, cocacolát, gyorskaját és közben nem érti miért fárad el 5 perc sétától. Amikor még úgy 70-75kg volt abszolút tetszett, nem zavart, hogy nem olyan vékony, mint régen. De ez a felesleg már nagyon sok.

2022. febr. 7. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Bánatában és szex helyett eszik. Jobb, ha külön folytatjátok.
2022. febr. 7. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
30%

164 cm hez a 70-75 os rohadt sok. Az ilyenek mindig csak híznak, sosem fogják tudni megtartani a súlyukat, egyszerűen ilyen típusok. Elhiszem hogy kiábrándultál, de emiatt szakítani? Vagy ez csak ürügy? Nem értem.

Ha valakinek nem jönnek be a kicsit ducibb lányok, mint neked sem, akkor miért választasz hízásra hajlamos alkatot?

2022. febr. 7. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg mit magyarázkodsz? Nem kötelező megindokolnod. A vonzalom ilyen, ha nem vonzódsz, csak egymás idejét raboljátok, vissza nem fogod tudni hozni magadban erőszakkal. Én megértem, hogy ez a "nem csinálok semmit és beletörődtem abba hogy ekkora vagyok" mentalitás is lehervaszt, én sem bírnám (szakítottam már emiatt, hogy a másik csak teszetoszáskodott).

Más és önmagunk idejét vesztegetni sose szabad, minél hamarabb megléped, annál hamarabb találtok mindketten passzoló embert.

2022. febr. 7. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!