Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kegyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kegyetlen dolog egy fiút "friendzone"-olni?

Figyelt kérdés
A barátnőm (16) ezt csinálja, mondtam neki, hogy engedje le, mert így szegény srác senkivel se fog összejönni. Csak tölti az idejét.
2013. jún. 16. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engedje le? Mér, felkötötte?
2013. jún. 16. 23:03
 2/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
na na ! a friend zone és a talonban tartás nem ugyanaz !
2013. jún. 16. 23:04
 3/9 Mókusgyilkos ***** válasza:

barát zónába nem tartják az embert hanem bele esik :D

a talonban tartás [létezik ilyen a valóságban ?:D] meg őőőő személyes élmény nincs úgyhogy nézd meg az ide vágó HIMYM részt :D "mini malac mi nem lehetünk együtt.. most még."

2013. jún. 16. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nem sajnálom őket.Akivel meg lehet tenni,az megérdemli.

Épp mint a hagymászó,aki ottmaradt végül...

2013. jún. 16. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, mondjuk a barátnőd nem lehet semmi.
2013. jún. 16. 23:06
 6/9 Hanariko ***** válasza:

Azért mert neki friendzone-ba van, miért ne jöhetne össze mással? Mondjuk ha a srác nem tudja elfogadni és hajt továbbra is rá, akkor esetleg. Ilyenkor tényleg meg kell szakítani a kapcsolatot.

Amúgy meg ha valaki nem jön be, csak haverként akkor nincs mit tenni.

2013. jún. 16. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:

kegyetlenek kegyetlen, de! aki ezt hagyja az valóban megérdemli! Nem is értem ezt a barátzóna hülyeséget...bejön a csaj..bepróbálkozok..nem tetszem..hagyom a pics@ba és másik csaj után nézek! Soha de soha nem jó pofizok és haverkodok lehetséges barátnővel hanem rástartolok! Na most ebből hogy a bánatosistennyilába lehet barátzónába esni?

Vagy férfiként leszek az életébe..randik stb vagy a csaj felejtős....barátkozok/haverkodok olyan csajokkal akiktől nem akarok semmit és nincs ilyen probléma!

2013. jún. 16. 23:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez a fiú már 3 éve ott van, neki csak az a fontos, hogy a közelébe legyen. (nekem is tetszik, de sajnos én nem jövök be neki)
2013. jún. 16. 23:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szép lassan közeledj a srác felé...aztán majd kigyógyul a barátnődből!
2013. jún. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!