Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az exet letiltani?
Eddig 2 barátnőm volt, mindkettőnél a tiltó listán végeztem...
Az első a hátam mögött kavart, flörtölgetett másokkal, mikor megtudtam, rögtön szakítottam vele. 1 hét múlva már le is voltam nála tiltva.
A másodiknál közös megegyezéssel ért véget, megbeszéltük, hogy nem tiltjuk egymást, már másnap megette.
Én nem tudom, hogy velem van-e a gond, de én képtelen lennék egy olyan személyt letiltani, aki egyszer az életem része volt, és naponta beszéltem vele.
Pedig nem is voltam az a zaklató típus, sose kerestem utána őket, persze ők azért nézték a sztorim barátnőik által, akikkel nem is követtük egymást (Pl insta).
2 exem van.. mind a kettő engem dobott.
Mind a kettő tette a fejét, hogy nem akar elveszíteni teljesen az életéből... mind a kettőnek levagyok tiltva mindenhol
3!
Pont ugyanez volt nálam is, hogy sosem akar elveszíteni, meg mennyire hiányzom neki mikor nem találkoztunk 2 napot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!