Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék az oka a szakításnak? Bővebben lent
Sajnos csak most kellett szembesülnöm azzal, hogy a barátom végig tartotta a kapcsolatot az ex nőjével, de nem csak csevegés, hanem kb mindenben folyamatosan segitette, plusz rengeteg személyes dolgot mondott el neki. Nem láttam ezt eddig, csak éreztem.
Ezekkel talán még úgy nem is lenne baj, viszont a napokban kibukott sokminden, besokalltam és eljöttem tőle. Bevallott mindent, megbeszeltük. Nekem ez kegyetlen törést okozott, hogy neki napi része az ex.
Eltelt 2 nap, és elkezdett elhordani mindennek. Hogy ez miattam van, és most meg is érdemlem hogy egy szállón lakok, ne nyavajogjak én mentem el. Szerinte én tapostam meg. Nem értem...
Nem tudom mi volt komoly vagy mi nem az elmúlt masfél évünkben. Nyilván én sem vagyok tökéletes, de ezt nem már nem birtam el.
Emellett az ex nő is oltogat engem. Nem vádoltam megcsalással sosem, de ilyenek után ki hinné hogy nem volt semmi köztük? Mit tehettem rosszul?
Exnőjét tiltsd le. Írogasson a hapsinak, téged hagyjon békén.
Egyrészt.
Másrészt nyilván téged okol - nem fogja azt mondani, igazából nonstop csacsogtam a volt nőmmel, jól kibeszéltem a kapcsolatunkat is, neked ez nyilván nem tetszett és nem tudtad megemészteni, hogy 1,5 évig hazudtam neked. Ez nem hangzik annyira jól, mint hogy na te tehetsz mindenről.
Semmi rosszat nem tettél. Jól tetted, hogy otthagytad. Szabad a pálya. Megérdemlik egymást.
Elmondhatta volna.
Ahogy azt is hogy amikor nem voltam otthon, beengedte a nőt sőt ott is aludt...
Úristen, és még el is hiteti, hogy ez a te hibád??
Törlés, tiltás
Ott aludt...? Nyilván te vagy a hibás mindenért.
Megérdemlik egymást.
Na, ez egy igazi undorító kretén.
"Sajnos csak most kellett szembesülnöm azzal, hogy a barátom végig tartotta a kapcsolatot az ex nőjével, de nem csak csevegés, hanem kb mindenben folyamatosan segitette, plusz rengeteg személyes dolgot mondott el neki. Nem láttam ezt eddig, csak éreztem.
Ezekkel talán még úgy nem is lenne baj, " ----> nem is lenne baj? :D ez bőven elég baj.
Ne légy ostoba. küld el a francba és tiltsd le őket.
Tudok jobbat is. A kedves Úriember most bukott le és ezek után még neki áll feljebb. Már több mocskolódó üzenettel reagálta le az amúgy jogos sértettségemet, miközben hat hónapig minimum két életet élt, minimum két embernek hazudozott folyékonyan, illetve a mostani kis rajongóit ellenem hangolta, továbbá az exe ellen.
Egyébként egy semmit érő, beteg agyú, rossz alkoholista. Nem is feleltem egy levélre sem, mint ahogy nem is fogok ezután sem.
Az ilyen embereket ki kell gyomlálnod az életedből, ezek csak kártékony gazok az Élet kertjében. Az oxigént sem érdemlik meg. Ne adj nekik figyelmet, mert ezeket az élteti, ha körülöttük forog a világegyetem!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!