Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításnál nálad hogy volt?
Figyelt kérdés
Amikor együtt éltetek pár évig majd rajottetek hogy mégsem megy,így szakitotok. Ilyenkor rögtön elmegy valamelyik fél vagy az aki költözött hozzád? - vagy hogy történik ez. Vagy szól hogy ekkor jövök a cuccaimért és olyankor a másik is ott lesz?2021. aug. 2. 18:47
1/4 anonim válasza:
Szakításkor még aznap elköltöztem (én költöztem hozzá).
Utána még 1x mentem át olyan cuccokért, ami első körben ott maradt.
Aztán többé nem találkoztunk.
2/4 anonim válasza:
Pont úgy volt, mint az egyesnél. Csak az exem költözött még aznap, majd pár nap múlva eljött a maradékért.
3/4 anonim válasza:
Úgy történik, ahogy meg tudják oldani. Én nem éltem exemmel, de egyik barátnőm 2-3 hónapig lakott még az exével szakítás után, mert egyikük sem tudott még elmenni.
4/4 anonim válasza:
Nálam volt olyan, akinek a cuccait is nekem kellett postázni, mert akkor sem volt pofája elém állni. Se akkor, amikor kimondta. Vagyis, még ki sem mondta konkrétan, csak vergődött. Azt is hónapokkal később, addig én tartogattam, aztán hirtelen akkor hiányzott neki az a pár kacat.
Egy másikat meg én nem bírtam többet látni, ott valaki elhozta a cuccaim, csak másik város. Ott legalább szemtől szemben szakítottunk előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!