Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított mégis úgy csinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított mégis úgy csinál mintha ő lenne megsértődve? Fekete kép

Figyelt kérdés
A párom szakított velem, megoldható probléma lenne, de napokon át nem sikerült egyről a kettőre jutnunk. Hazaköltöztem és kértem gondolja át. Minden nap keresett, képet küldött, de amint a téma szóbakerült újra összevesztünk. Kértem, hogy döntse el mit akar, ne húzzuk egymás idegrendszerét, nem állapot, hogy én itt, ő ott, mikor együtt éltünk eddig, kértem, hogy tiltson le mindenhol, ha nem akar semmit, ezt másnap reggelre meg is tette, nem is értem el sehol, elmentem hozzá, de nem állt szóba velem, mondta, hogy majd úgyis lesz jobb, mint ő. Majd rá egy napra letörölte magát a közösségi oldalakról, fekete profilképet állított be magának viberen, messengeren. Azóta nem hajlandó velem szóbaállni. Mit tegyek? Szeretnék vele lenni, de megalázkodni sem akarok, szeretném vele megbeszélni. Miért állította be a képeit feketére? Fel se tudok menni személyesen találkozni vele mert állandóan a barátaival van.

2022. jan. 28. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Nem ismerem a párodat, de nem kizárt, hogy depressziós...

Mennyi idősek vagytok amúgy?

Ez a tiltsuk le egymást/töröljük le magunkat a közösségi oldalakról kezdetű dolog nem vall érett problémamegoldó készségre (mármint a párod részéről). Tudom, mivel annak idején ezt én is eljátszottam, de utólag visszatekintve, semmi értelme nem volt.

2022. jan. 28. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"kértem, hogy tiltson le mindenhol, ha nem akar semmit, ezt másnap reggelre meg is tette, nem is értem el sehol, elmentem hozzá, de nem állt szóba velem"

Ha te kérted, hogy tiltson le mindenhonnan, ha nem akar semmit, akkor miért kerested, és miért mentél el hozzá azok után, hogy ezt megtette, ahelyett, hogy elfogadtad volna, hogy így döntött?

Ha meg nem gondoltad komolyan, akkor miért mondtad?

2022. jan. 28. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem ennyiből következtetni arra, hogy depressziós, elég erős... De lehet van neki vmi problémája. Fekete profilképet egyébként akkor szokás feltölteni, ha gyászol az ember. Engem is érdekelne, hogy hány évesek vagytok.

Egyébként ha nem tudod elérni, meg szóba se áll veled, akkor hagyd. Később fog (talán) rájönni, hogy meg szeretted volna oldani, de akkor már késő.

2022. jan. 28. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Min vesztetek össze?
2022. jan. 28. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből egy érzelmileg instabil agyhalott képe jön le, aki úgy viselkedik mint egy kisgyerek. Bármilyen nemű, szánalmas.

Ezek a kifelé mutatott olcsó gesztusok, mint a fekete kép, tipikus önsajnáltatás. Más - bár szerintem akkor is sok - mikor valaki gyászból teszi ki, mert meghalt valakije, de hogy szakítás miatt verje így magát az ember, az nem kicsit gáz.

2022. jan. 28. 19:03
 6/9 A kérdező kommentje:
25 évesek vagyunk mindketten. Tudjátok bután hangzik, de reméltem hogy nem ezt fogja cselekedni, én csak rettentően kikészültem ettől, hogy nem mozdul a dolog semerre és nem tudom mit tegyek hogy végre tudjam mire számítsak a részéről. Tudom ostobaság volt, de akkor azt éreztem belehalok, hogy minden nap beszélünk és közben ki tudja mit akar...
2022. jan. 28. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyilván ezt is te írtad ki:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Örülj, hogy megszabadultál tőle!

2022. jan. 28. 19:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Már nagyon bánom, hogy nem hagytam inkább és vártam ki mit lép, de teljesen kikészültem a bizonytalanságban
2022. jan. 28. 19:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. Ahh :(
2022. jan. 28. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!