Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított mégis úgy csinál mintha ő lenne megsértődve? Fekete kép
Nem ismerem a párodat, de nem kizárt, hogy depressziós...
Mennyi idősek vagytok amúgy?
Ez a tiltsuk le egymást/töröljük le magunkat a közösségi oldalakról kezdetű dolog nem vall érett problémamegoldó készségre (mármint a párod részéről). Tudom, mivel annak idején ezt én is eljátszottam, de utólag visszatekintve, semmi értelme nem volt.
"kértem, hogy tiltson le mindenhol, ha nem akar semmit, ezt másnap reggelre meg is tette, nem is értem el sehol, elmentem hozzá, de nem állt szóba velem"
Ha te kérted, hogy tiltson le mindenhonnan, ha nem akar semmit, akkor miért kerested, és miért mentél el hozzá azok után, hogy ezt megtette, ahelyett, hogy elfogadtad volna, hogy így döntött?
Ha meg nem gondoltad komolyan, akkor miért mondtad?
Azért szerintem ennyiből következtetni arra, hogy depressziós, elég erős... De lehet van neki vmi problémája. Fekete profilképet egyébként akkor szokás feltölteni, ha gyászol az ember. Engem is érdekelne, hogy hány évesek vagytok.
Egyébként ha nem tudod elérni, meg szóba se áll veled, akkor hagyd. Később fog (talán) rájönni, hogy meg szeretted volna oldani, de akkor már késő.
Nekem ebből egy érzelmileg instabil agyhalott képe jön le, aki úgy viselkedik mint egy kisgyerek. Bármilyen nemű, szánalmas.
Ezek a kifelé mutatott olcsó gesztusok, mint a fekete kép, tipikus önsajnáltatás. Más - bár szerintem akkor is sok - mikor valaki gyászból teszi ki, mert meghalt valakije, de hogy szakítás miatt verje így magát az ember, az nem kicsit gáz.
Nyilván ezt is te írtad ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Örülj, hogy megszabadultál tőle!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!