Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vele, ha még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele, ha még nem éltem ki magam vagy inkább fojtsam el az érzést, mert a változatosság vágyát úgysem lehet kiélni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 16:26
1 2
 11/15 De La Cruse ***** válasza:
40%

Nagy szemétség eldobni valakit csak mert viszket a lágyékod!

Éld ki vele magad és ne kacsintgass félre.

2022. jan. 31. 08:33
 12/15 anonim válasza:

Szeretnék, és remélem tudok segíteni a válaszaimmal, a tapasztalataimmal. Olyan társat, szerelmet kell választani, akivel hasonlóak, vagy azonosak a tapasztalataitok. Ha készen állsz, a komoly kapcsolatra, akkor hajrá, jöhet. De semmiképpen se csald meg, akkor se, ha neked ő már nem az első próbálkozó kiinduló kapcsolatod.

Hogyan lehetne azt megértetni vele, - azzal, akit szeretek, - hogy számomra a számítógép a munkaeszköz, és nem azért csinálom, mert ő nem érdekelne... Dolgozni szükséges. És manapság már a számítógép mindenféleképpen szükséges, különösképpen a programozással, szoftverfejlesztéssel, vagy teszteléssel kapcsolatos feladatoknál, illetve az írásos műveleteknél. (szövegírás, szövegszerkesztés, egyéb irodai munkák, adminisztrációs feladatok.)

2022. jan. 31. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Szakítania kell vele, valószínű penny ki akarod élni magad ő pedig valószínű hogy nem adja meg neked azokat a dolgokat a szexualitás valamire szükséged van ráadásul ilyen fiatalon még nem is tud egy pali nagyon elköteleződni nagyon sokan járnak félre én még láttam olyat is ahol gyerek is volt és a pali már kacsingatott félre ott az már sokkal rosszabb szerintem
2022. febr. 2. 09:12
 14/15 anonim ***** válasza:
40 évig egyedül éltem, úgymond kiéltem magam ( több mint 500 csaj ), utána választanom kellett hogy egyedül öregszem meg, vagy család. Most van egy 6 éves lányom és egy nálam jóval fiatalabb feleségem. Minden jó és szép, viszont nem mondom hogy nem jutott már eszembe hogy de jó is lenne megint másik csajjal szexelni. Szerintem ez férfi gén. Egyébként most már elfojtom, de 40 éves korom alatt tuti nem tudtam volna és mentem volna félre. Persze tudom senki nem kur..ázik például, legalább is én még sose hallottam ezt senkitől, mégis milyen jól virágzik az ipar :)
2022. febr. 3. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Azon gondolkodj, hogy elvennéd-e feleségül. Ha nem, akkor nyugodtan állj tovább!
2022. febr. 3. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!