Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egy nőt úgy kell szeretni, hogy eszébe se jusson, hogy más jobban tenné". Hölgyeim! Mi/mik kellenének ahhoz az életetekben, hogy valóban ÚGY szeretve érezzétek magatokat, hogy se 30, se 50 évesen ne akarjátok kikacsingatni kedvesetek mellől?
Valaki írta a figyelmességeket (azok el NEM maradását), valaki a változatosságot, valaki a jó szeretkezéseket.
Ez rendben van, de konkrétan mi(k)re vágytok, mi(k)nek örülnétek igazán (bővebben kifejtve)? :)
Annyira szeretnék a jövendőbelimnek mindenben, amiben csak tudok megfelelni, hogy igazán jól érezze magát mellettem mindvégig!
(Persze tudom, akinek alapból "forr a vére", azt nehéz (vagy lehetetlen) nyugalomra/őszinteségre bírni, a kérdés a már alapból magukat hűségesebbnek tartó nőknek íródott ki, hogy ők se csábaljanak véletlenül se el.)
Ha ő nem szerelmes beléd, akkor felesleges erőlködnöd. Nekem leígérte valaki és le is hozta volna a csillagokat is, de mást szeretek, a szívem nem eladó.
Kölcsönös szerelemnél valóban igaz lehet, hogy fontos, hogy a nő szeretve érezze magát. Én emiatt ábrándultam ki és végül csaltam meg a férjemet, mert nem éreztem magam szeretve, felvállalva. Pedig nagyon szerelmes voltam éveken át. De aztán elmulasztotta.
Ha felvállalt és szeretett volna, akkor nem csináltál volna ilyen (ne haragudj, amiért ezt írom, nem tudom szebben) aljas dolgot vele szemben?
Mert én éppen erről kérdezek, hogy mit tegyek azért, hogy a választottam még csak NE is gondoljon ilyenre (ha lehet soha)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!