Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi elhagyja a családját egy nő miatt, az azt jelenti hogy a nőt jobban szereti mint a gyerekét?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 08:23
11/33 anonim válasza:
Nem kell félrekúrni, és akkor nincs ilyen gond.
- Igen. Annak a gyereknek nincs apja , de jól irja! Ilyen apa nem kell!
12/33 anonim válasza:
Köszönöm! A gyerek teljesen boldog, és kiegyensulyozott! Tudja, hogy az apja egy mocsadék féreg!
13/33 anonim válasza:
Boldog és kiegyensúlyozott. Majd nézd meg felnőtt korában a párkapcsolatát. Apuka attól, hogy te nem kellettél neki, még remek apa lehetne. Te viszont egy önző, bosszúálló dög vagy, aki a saját sérelméért beáldozza a gyerekét. Én nem lennék ilyen büszke magamra a helyedben.
14/33 A kérdező kommentje:
Én nem az anya vagyok, hanem a nő,aki miatt elhagyta őket.
2022. jan. 27. 09:32
15/33 anonim válasza:
Miattad nem látogatja a gyerekeit? Mert...??
16/33 anonim válasza:
De ha te vagy az új nő, miért kérdezel ilyeneket?
Nem tudod, hogy szereti-e a párod a saját gyerekét, hanem idegenektől kérdezed?
Normàl esetben az a válasz erre, hogy nem, nem szeret jobban, mint a gyerekét, csak veled akar èlni, de attól a gyerekével ugyanúgy foglalkozik, ahogy eddig.
17/33 anonim válasza:
Miért mondott le a látogatásról? Te mondtad neki, vagy miért miattad?
18/33 A kérdező kommentje:
Mert megismerkedésünkkor letagadta hogy van. Én meg gyerektelen párt kerestem. Azt mondta inkább lemond róla, csak legyek vele.
2022. jan. 27. 09:55
19/33 anonim válasza:
18
Eeeeez igen! Es ilyen pasival egyutt lennel??????? 👏👏👏
20/33 anonim válasza:
18-as És te erre nem rúgtad ki páros lábbal? Micsoda érzéketlen mocsoknak el ehhez lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!