Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori és elfogadott dolog, hogy az elvált pasi néha ott alszik a volt családjánál a gyerek láthatása okán?
A férfinek van új kapcsolata, de mikor megy a gyerekhez heti 1x, 2x ott szokott aludni.
A gyerek, volt nej nem tudnak az új kapcsolatról.
Anyának meg elvileg nincs új kapcsolata.
Szerintetek?
Szerintem azon se lepődj meg, ha a gyerek anyja arról ss tud, hogy elváltak. 😂😂😂
Én erre tudok példát. A férfi messzire dolgozott (ország másik vége), a felesége a beteg, ápolásra szoruló anyja miatt nem tudott költözni. Úgy oldották meg, hogy a pasi munkás szállón lakott (eleinte), és pénteken haza utazott, vasárnap este vissza.
A barátnője akkor tudta meg, hogy nem láthatásra megy a pasija a szülőfalujába, és nem is váltak el, mikor teherbe esett, és esküvőt akart. A feleség volt kevésbé meglepve, ő már jobban ismerte az urát.
Gyors válás lett a vége.
Mi is így vagyunk mert a volt férjem külföldön él, nem magyar. Hazajön egy évben kb 3x egy-két hétre. Mivel egyikünknek sincs párja evidens, hogy nálunk alszik ilyenkor. Nem kezelget senkit, ő a gyerekszobában alszik, a lányom ilyenkor velem.
Nyilván ha lenne partnerem, ezt nem engedném és akkor szállodába kéne mennie. Ha neki lenne partnere....akkor kettejük dolga, hogy ő hogyan akarná megoldani ezt a helyzetet, abba én nem látnék bele és nem is érdekel. De szerintem neki már nem lesz senkije.
Köszönöm a válaszokat (mindenkit felpontoztam).
A fenti kérdésben a gyerek láthatása megoldható lenne ottalvás nélkül. Autóval fél óra, minden szereplőnek van saját lakása. És nem is új a férfi barátnő kapcsolat, kb 2-3 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!