Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes olyan társsal maradni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan társsal maradni, aki nem igazán értékeli a kiemelkedő szexuális adottságainkat, tapasztalatunkat, fantáziánkat?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyok egy nővel, aki nagyon ragaszkodik hozzám, de ő az első, akinek szinte semmit nem jelent a szexualitás, nem értékeli azokat a speciálisabb tulajdonságaimat ezen a téren, amikért korábban minden nő rajongott. Én szeretem a hosszú, extatikus, érzéki előjátékot, a szenvedélyes csókolózást, ölelkezést, imádok finoman és hosszasan nyalni, önfeledten és játékosan kiélvezni a szex minden másodpercét, figyelni a nőre, örömet okozni neki minden lehetséges módon. A barátnőmmel nem mondanám rossznak a szexet, de neki valahogy az egész csak egy kellemes program a többi között, tulajdonképpen neki bőven elég lenne egy klasszikus kan, aki jól megrakja pár perc alatt, aztán megy zuhanyozni.

Egyre erősebb az érzésem, hogy ez így nem jó, hiába a szeretet, ha megöregszem, átkozni fogom magamat, amiért a langyos vízben maradtam. Ti ilyen helyzetben szakítanátok?

2022. jan. 25. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mások vagytok, ennyi.

Én sem szeretem az órákig elnyújtott szeretkezést, ellenben odavagyok, amikor elkap, gyorsan felizgat, és már dg is keményen, gyorsan...

Más meg szeret romantikázni.

2022. jan. 28. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:

11. Ne is mond! Óriási a nyomás rajtam, azt érzem elb*sztam az egész életem, már nincs időm hogy találjak egy normális nőt. Ahhoz el kellene válnom, el kellene dobnom azokat a dolgokat amiket elértem. A világ már elment mellettem, egyáltalán nem vagyok már vonzó, a mai piacot nézve egy röhögni való hulladék. Ma kizárólag a szétsportolt, extra férfias vonásokkal megáldott férfiak a nyerők, főleg ha még a 20 centi is bejátszik. Ma már kirakat világot élünk, az átlagos férfi konkrétan biológiai hulladék, egy felesleges biomassza aki rontja a levegőt. Tehát elválhatok, de minek? Senkinek, azaz a kutyának sem kellenék, rámnéznek és kiröhögnek, vagy még azt sem. Még az extrém átlag alatti nőknek is akkora elvárásaik vannak, hogy azt a többség képtelen megugrani... és még most is csak a külsőségekről beszélek. Ha ez megvan, legyél egy személyben minimum egy T800-as terminátor, egy üzletember, egy szamaritánius, egy művészet történész, egy világutazó, egy Don Juan, Zorró, Szállító, Rambó, A hős aki egy személyben legyőz egy hadsereget a családjáért, aztán legyél egy világhírú stand up humorista, Jamie Oliver stb. Mindezek egy személyben. Persze az elvárások a teljes korosztályra érvényesek, szóval 20-30-40-50-60-70 évesein is ezeket kell hozni 7/24-ben.

Szóval hagyjuk.

2022. jan. 28. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Te a szexről beszélgetsz az exeiddel? Nem semmi 😂
2022. jan. 28. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
13: Miért olyan meglepő ez? Nem értem, mi ezzel a probléma szerinted. Mindenről beszélgetek velük, gyakran szexről is, igen.
2022. jan. 29. 05:59
 15/15 anonim ***** válasza:
(A kérdező voltam, csak másik accountról.)
2022. jan. 29. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!