Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan társsal maradni, aki nem igazán értékeli a kiemelkedő szexuális adottságainkat, tapasztalatunkat, fantáziánkat?
Évek óta együtt vagyok egy nővel, aki nagyon ragaszkodik hozzám, de ő az első, akinek szinte semmit nem jelent a szexualitás, nem értékeli azokat a speciálisabb tulajdonságaimat ezen a téren, amikért korábban minden nő rajongott. Én szeretem a hosszú, extatikus, érzéki előjátékot, a szenvedélyes csókolózást, ölelkezést, imádok finoman és hosszasan nyalni, önfeledten és játékosan kiélvezni a szex minden másodpercét, figyelni a nőre, örömet okozni neki minden lehetséges módon. A barátnőmmel nem mondanám rossznak a szexet, de neki valahogy az egész csak egy kellemes program a többi között, tulajdonképpen neki bőven elég lenne egy klasszikus kan, aki jól megrakja pár perc alatt, aztán megy zuhanyozni.
Egyre erősebb az érzésem, hogy ez így nem jó, hiába a szeretet, ha megöregszem, átkozni fogom magamat, amiért a langyos vízben maradtam. Ti ilyen helyzetben szakítanátok?
Mások vagytok, ennyi.
Én sem szeretem az órákig elnyújtott szeretkezést, ellenben odavagyok, amikor elkap, gyorsan felizgat, és már dg is keményen, gyorsan...
Más meg szeret romantikázni.
11. Ne is mond! Óriási a nyomás rajtam, azt érzem elb*sztam az egész életem, már nincs időm hogy találjak egy normális nőt. Ahhoz el kellene válnom, el kellene dobnom azokat a dolgokat amiket elértem. A világ már elment mellettem, egyáltalán nem vagyok már vonzó, a mai piacot nézve egy röhögni való hulladék. Ma kizárólag a szétsportolt, extra férfias vonásokkal megáldott férfiak a nyerők, főleg ha még a 20 centi is bejátszik. Ma már kirakat világot élünk, az átlagos férfi konkrétan biológiai hulladék, egy felesleges biomassza aki rontja a levegőt. Tehát elválhatok, de minek? Senkinek, azaz a kutyának sem kellenék, rámnéznek és kiröhögnek, vagy még azt sem. Még az extrém átlag alatti nőknek is akkora elvárásaik vannak, hogy azt a többség képtelen megugrani... és még most is csak a külsőségekről beszélek. Ha ez megvan, legyél egy személyben minimum egy T800-as terminátor, egy üzletember, egy szamaritánius, egy művészet történész, egy világutazó, egy Don Juan, Zorró, Szállító, Rambó, A hős aki egy személyben legyőz egy hadsereget a családjáért, aztán legyél egy világhírú stand up humorista, Jamie Oliver stb. Mindezek egy személyben. Persze az elvárások a teljes korosztályra érvényesek, szóval 20-30-40-50-60-70 évesein is ezeket kell hozni 7/24-ben.
Szóval hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!