Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan társsal maradni, aki nem igazán értékeli a kiemelkedő szexuális adottságainkat, tapasztalatunkat, fantáziánkat?
Évek óta együtt vagyok egy nővel, aki nagyon ragaszkodik hozzám, de ő az első, akinek szinte semmit nem jelent a szexualitás, nem értékeli azokat a speciálisabb tulajdonságaimat ezen a téren, amikért korábban minden nő rajongott. Én szeretem a hosszú, extatikus, érzéki előjátékot, a szenvedélyes csókolózást, ölelkezést, imádok finoman és hosszasan nyalni, önfeledten és játékosan kiélvezni a szex minden másodpercét, figyelni a nőre, örömet okozni neki minden lehetséges módon. A barátnőmmel nem mondanám rossznak a szexet, de neki valahogy az egész csak egy kellemes program a többi között, tulajdonképpen neki bőven elég lenne egy klasszikus kan, aki jól megrakja pár perc alatt, aztán megy zuhanyozni.
Egyre erősebb az érzésem, hogy ez így nem jó, hiába a szeretet, ha megöregszem, átkozni fogom magamat, amiért a langyos vízben maradtam. Ti ilyen helyzetben szakítanátok?
Ha szexuális téren nem passzoltok, az hosszú távon nem valószínű, hogy jól fog elsülni.
Ami meg a "kiemelkedő szexuális adottságainkat, tapasztalatunkat, fantáziánkat" illeti, nem mindenkinem ugyanaz jó. Amiket leírtál, engem pl hidegen hagynak. Nálunk a férjemmel kb semmi előjáték nem szokott lenni, max kevés csók és pici simi, de én pl nem élvezem, ha orálisan kényeztet. Mi inkább az in medias res hívei vagyunk, és évek óta élvezetes így a szex.
Ha neked nem felel meg az, ahogy most vagytok, akkor válts. Az egészséges kapcsolathoz a jó szex is hozzátartozik, ha fiatalok vagytok, kár emiatt időt elpocsékolni.
Nem gondolnám, hogy kiemelkedő szexuális adottságaid vannak, te se tedd!
Mi van, ha unalmas neki, ami neked izgató, nyalni meg úgy tudsz, mintha fagyiznál, nagyon lelombozó...
Szoktatok beszélgetni a fantáziáitokról? Ha ő neked kevés, lehet váltani, de én is 1-es típusú nő vagyok, 1 perc alatt el lehet sodorni, de a nyalástól meg ver a víz, 1 percig elviselem, de semmi örömöt nem okoz.
Én totál elfogadom, hogy mindenkinek más az izgató, máshogy éli meg a szexet, másra és máshogy vágyik, ez normális. Sok nő azt szereti, ha falhoz vágják, leteperik és erőszakosan, lényegre törően meghágják, ezzel nincs bajom, ahogy azzal sem, ha valakinek nem én vagyok a csúcs. (Amúgy engem meg a szopás nem izgat, pedig minden férinek ez a mániája.) Csak azt nem értem, hogy ha valakinek ennyire mások az igényei, az miért bizonygatja állandóan, hogy neki csak én kellek, és velem a legjobb minden. Néha ebben inkább a birtoklási vágyat látom, és a "csakazértis" kapaszkodást. És nem azért, mert ne lenne rá más érdeklődő, nem is anyagi okokból (semmiben nem szorul rám).
Akikkel korábban kapcsolatom volt, néha évekkel később is rám írkálnak, kérdezik, mi van velem, előjönnek a hozzám fűződő erotikus emlékeikkel, vágyaikkal, és szomorúan mesélik, utánam milyen sivárnak és unalmasnak tűnik a szex másokkal. Azt állítják, velem királynőnek érezték magukat, mert őszintén csodáltam a szépségüket, minden mozdulatukat, porcikájukat, úgy, ahogy voltak, a többi férfinek meg csak sima nők a többi nő között.
Ilyen múlt után elég lehangoló valakivel úgy tengedni a napokat, hogy csak elvagyunk aránylag jól.
Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy személyiségzavarod van!
Ha igaznak gondolod amit írtál, jobban jártok egymás nélkül.
Nincs ebben semmi különös, nem minden ember egyformán látja a szexet. Nekem pl szórakozás és kikapcsolódás a szex, barátnőmnek pedig egy jó nap, jó buli vagy utazás konklúziója az együttlét.
Nekem nem kell semmi ahhoz hogy szexeljek, neki viszont a nyugodt légkör, biztonság, esetleg egy kis kaland kell ahhoz hogy beinduljon.
Hasonló cipőben vagyok, de inkább nálunk az a helyzet, hogy én vágyok többre, és ez miatt néha picit rossz, pedig igyekszik a párom.
Én ilyenkor levezetem a feszültséget, gondolat, egy kis online flört párszor kiverem a vágyaimra gondolva, aztán lenyugszom és minden rendben.
Ezért nem kell szakítani. 😊
9: Ez érdekes. Én vizuálisan mindig rá voltam kattanva az ilyen kisportolt alakú, kerek fenekű, izmos lábú fittness csajokra, de felmerült, hogy a megnyerő külsejük gyakran kompenzációja a szex-fóbiájuknak, talán épp azért sportolják szét magukat, mert nem képesek megbarátkozni a saját testükkel vagy a nemiségükkel. De ha a nőd ennyire nem vágyik a szexre, miért vagy vele? Megéri, hogy gyakorlatilag lemondasz az efféle örömökről, és csak annyit kapsz a szépségéből, mint akik az utcán vagy edzőteremben látják őt? Persze tudom, nem a szex az egyetlen szempont, csak most ez a kérdés arra van kihegyezve.
Nekem olyan barátnőm sosem volt, aki nem szerette a szexet, sőt, néha én mondtam, hogy ó, csak egyszer kifognék egyet, aki nem szexőrült. A mostanival ez a kérésem kicsit túlzottan is megvalósult. Ő is sportos, formás, és egyáltalán nem utálja a szexet, gyakran ő hozakodik elő vele, hogy most azt akarja, csak kicsit úgy áll hozzá, mintha egy étkezés lenne. Semmi spontánság, semmi izgalmas játék, minden erotika az ágyra, és az arra szánt időkeretre korlátozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!