Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után a másiktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után a másiktól kapott dolgokat megtartjátok "emlékbe", vagy visszaadjátok, kidobjátok?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok, amit ténylegesen megkaptatok, és a másik amúgy nem tart rá igényt. Szabadulnátok tőle, vagy praktikusan felhasználjátok ill. elrakjátok valami emlékes dobozba, vagy mit csináltok vele és miért?

2022. jan. 24. 14:57
A kérdező szavazást indított:
megtartom, de elzárom egy "időkapszulába" majd 80 évesen nézegetem
kidobom, széttépem, elégetem, csak szabaduljak meg tőle
Visszaadom
nézegetem, velem van egy kicsit így is.
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 8 hogy nálam áll vagy kidobjam, vagy praktikusan használgassam.

Emlék szinten is ez megy.

Pl a szakacsfuzetembe irta fel az egyik exem nekem hogy "Mindig együtt"

Azota is használom főzéshez sütéshez azt a fuzetem es elnézegetem néha, hogy aha "mindig együtt" Hát nem látom hogy velem lenne...

A mostani barátomtol.meg kaptam igazolványképet. Zőle meg rosszul esett hogy csak ilyen általános dumát irt rá, hogy sok szeretettel plusz datum.

Ha ex lesz, majd ezt is elnézegetem valszeg..

2022. jan. 24. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi az. Ha tipikus emléktárgy, fotó stb, azt elrakom egy dobozba vagy ha digitális akkor learchiválom, de ha használati tárgy akkor használom tovább, nem érdekel kitől kaptam, egy idő után már nem is fogok emlékezni rá, hogy ez honnan van.
2022. jan. 24. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha használati tárgy, akkor használnám ugyanúgy szakítás után is, ha meg kifejezetten valami személyes dolog, azt elraknám emlékbe egy dobozba. Kivéve ha nagyon csúnya szakítás lenne, akkor elképzelhető, hogy ezeket a személyes dolgokat inkább kidobnám, de ilyen szerencsére nem volt.
2022. jan. 24. 16:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek, én is így vagyok vele. Bár egy ismerősön azt mondta, hogy "energetikailag", érzelmileg nem jó megtartani, mert akadályoz a továbblépésben, feldolgozásban... Mondjuk, engem nem, de biztos, van, aki így van ezzel. Ezért kérdeztem.
2022. jan. 24. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek az ilyen ezo dolgokban, szóval semmilyen energetikát nem látok bele. A tárgy az csak tárgy. Nyilván ha valaki még mindig az exe után sóvárog, az jobb, ha nem nézegeti és nem nosztalgiázgat, de ennek semmi köze az energiához, szimpla pszichológia, könnyebb valamit elfelejteni, ha nincs szem előtt.
2022. jan. 24. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Használati tárgyakat eltettem, praktikussági okból.

Összes többit, fényképet, levelet,stb, elégettem. Mindenhonnan tiltottam.

Semmilyen kommunikáció nincs azóta.

Ex az ex, minden téren.

2022. jan. 24. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent ami hozzá köthető kidobtam.
2022. jan. 24. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megvan minden egy dobozban a szekrény alján. Szar ha belenézek. De ez van. nem tudom kidobni
2022. jan. 25. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a mai napig szeretem minden exnőmet, sosem haragudtam rájuk azért, mert valamilen okból nem működtünk párként és szakítottunk. Megvan mindenem, amit tőlük kaptam, és nem tervezem kidobni. A használati tárgyakat azóta is használom, és külön értéket ad nekik, hogy ők adták.

Persze ha gyűlölettel viseltetnék feléjük, nyilván más lenne a helyzet, de olyan nővel sosem jöttem össze, akin éreztem, hogy komoly baj lehet köztünk egyszer. Jó az emberismeretem.

2022. jan. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!