Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a másiktól kapott dolgokat megtartjátok "emlékbe", vagy visszaadjátok, kidobjátok?
Nekem 8 hogy nálam áll vagy kidobjam, vagy praktikusan használgassam.
Emlék szinten is ez megy.
Pl a szakacsfuzetembe irta fel az egyik exem nekem hogy "Mindig együtt"
Azota is használom főzéshez sütéshez azt a fuzetem es elnézegetem néha, hogy aha "mindig együtt" Hát nem látom hogy velem lenne...
A mostani barátomtol.meg kaptam igazolványképet. Zőle meg rosszul esett hogy csak ilyen általános dumát irt rá, hogy sok szeretettel plusz datum.
Ha ex lesz, majd ezt is elnézegetem valszeg..
Használati tárgyakat eltettem, praktikussági okból.
Összes többit, fényképet, levelet,stb, elégettem. Mindenhonnan tiltottam.
Semmilyen kommunikáció nincs azóta.
Ex az ex, minden téren.
Én a mai napig szeretem minden exnőmet, sosem haragudtam rájuk azért, mert valamilen okból nem működtünk párként és szakítottunk. Megvan mindenem, amit tőlük kaptam, és nem tervezem kidobni. A használati tárgyakat azóta is használom, és külön értéket ad nekik, hogy ők adták.
Persze ha gyűlölettel viseltetnék feléjük, nyilván más lenne a helyzet, de olyan nővel sosem jöttem össze, akin éreztem, hogy komoly baj lehet köztünk egyszer. Jó az emberismeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!