Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap visszaadom az exemnek a cuccait. Amit nekem vett plüssöt és tolltartót, azt visszaadjam neki?
Figyelt kérdés
Nem olyan nagy értékűek amit vett nekem és nem ettem meg. Kicsi plüss meg egy csillogós tolltartó, de én is vettem neki dolgokat. Ti visszaadnátok/adtátok amit ajándékba vett?2020. jún. 4. 22:07
1/7 anonim 

válasza:

Csak elpakolni szoktam ilyen holmikat le a pincébe.
3/7 anonim 

válasza:

Ajándékot nem szokás visszaadni. Azt add vissza, ami az övé.
4/7 anonim 

válasza:

Ne add vissza, bunkóság. Meg egyébként is mit kezdene vele, azt neked vette.
5/7 anonim 

válasza:

Ajándékot visszaadni sértés. Ha meg akarod sérteni, akkor add vissza.
Én nem szeretek semmilyen ajándékot megtartani szakítás után, így a helyedben kidobnám vagy elajándékoznám, de mint látod, valaki megtartja, elteszi.
7/7 anonim 

válasza:

Nekem 1* tetszett egy nő, aki egy Karácsonyra adott volna egy mackót emlékül, de nem fogadtam el. Nem akartam emléket hagyni egy olyanról, aki tetszett, de nem lehetett köztünk semmi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!