Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az exem?

Figyelt kérdés
Szakított velem két hónapja, van is új pasija. Mégis pár naponta, hetente rám ír valami semleges dolgot, pl. beteg lett a kutyája, tesója letette a jogsit, felújítanak a lépcsőházukban, stb. Ez mire jó? Utána ha válaszolok, pár mondat után eltűnik, látszólag nem akar hosszan csevegni, és azt is elmondta pár hete, hogy az új pasival akar lenni. Akkor ez mire jó? én 30 f, ő 29 N
2022. jan. 18. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Melegen tart. Tiltsd le!
2022. jan. 18. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt is el tudom képzelni, hogy így akarja elérni, hogy ne tűnjön katasztrófának a szakítás, mert oh tudunk mi még jóban lenni, nem tettem semmi rosszat.

Hogy ez sikeres-e, hát az már más kérdés.

2022. jan. 18. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Simán csak idióta. Tiltsd le.
2022. jan. 18. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

En is ilyen vagyok

Attol hogy ex még nem tekintek rá halottként is akivel nem lehet szóba se állni.

Es szivesen fecsegek vele néha a semmikrol is vagy üzletről vagy karrierről vagy tanácsok vag, kozos ismerosokröl

Meg ő is velem.

Nem mindig tervszeruen céllal állunk szóba mindenkivel.

Hanem csak úgy.

2022. jan. 18. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!