Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja velem ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt az exem?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve lesz, hogy szakított velem. Mindenhol letiltott. Én az utolsó platformon ahol elértem, írtam neki egy szerelmes levelet. Leírtam neki, mit érzek iránta és ne dobjon el egy másikért. Konkrétan egy exéért dobott. Végül ott is letiltott.

Eltelt 9 hónap. Ma írt egy terjedelmes levelet, hogy nagyon sajnálja. Már megbánta amiket tett. Rájött, hogy olyat mint, én nem kaphat. Szeret engem még mindig…Nem írtam neki vissza csak megnéztem.

Mire jó az ha kitépjük egy ember szívét, aki szeretett minket?

24/N

2022. jan. 17. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, jó kérdés 22L
2022. jan. 17. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Őszintén? Nem az van, amire te gondolsz, nem jött rá hirtelen, hogy te vagy álmai nője, és csak téged szeret. Hanem nem jól alakultak a másik csajjal a dolgok, és mivel fixen kell neki egy lyuk, eszébe jutottál. Mondjuk ki nyíltan, ha nincs ló, jó a szamár is.

Ha okos vagy, akkor kiröhögöd és most már te tiltod le (még ha baromira fáj is megtenni), hogy ne megint egy rongy legyél az életében, akit gondolkodás nélkül kihajít, ha ismét jön egy jobb.

De gondolom vissza fogod fogadni...

2022. jan. 17. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Mert most te vagy az ígéretes ex. Ne fogadd vissza!
2022. jan. 17. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Fogadd vissza, lehet működni fog. Ha nem, akkor valszeg örökre vége.
2022. jan. 17. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg nem esik le, hogy te vagy a fix punci, akihez visszaszaladhat, ha nincs jobb?
2022. jan. 18. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kevés önismeret....

Sajnos vannak ilyenek...

2022. jan. 18. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!