Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hová tegyem?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt. November végén megbeszéltük, hogy ideköltözik..

Jött, de semmit sem akart segíteni, se rezsibe adni.. majd finoman rákérdeztem mégis ezt hogy gondolja? Erre nekemesett, mármint fizikailag mindezt karácsonykor..

Ez most mi is volt? Pár napig kiégve elvegetáltam, majd felszólítottam, hogy távozzon.. azóta folyamatosan azzal bombáz, hogy mekkora egy kaka vagyok..

2022. jan. 16. 22:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Javítás! Voltunk együtt!
2022. jan. 16. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tedd oda, hogy tanultál az esetből, és figyelmesebben leszel. Biztosan volt jele annak, hogy egy hulladék pasival jöttél össze, csak nem vetted észre.

Elment már onnan? Ha igen, akkor töröld, tiltsd mindenhonnan. Ha nem hagy békén kérj segítséget a hozzátartozóidtól, esetleg a rendőrségtől.

2022. jan. 16. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt szerette volna, hogy eltartsd és neki ne kelljen csinálnia semmit, gondolom...

Sajnálom, hogy ez történt veled. Örülök, hogy sikerült ennek véget vetni, nem érdemel meg Téged.

Az, hogy mit mondd, nem érdekel senkit, tiltsd le mindenhonnan. Ha ezután is zaklat, akkor pedig kérj segítséget akár rendőrtől

2022. jan. 16. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
*figyelmesebb leszel
2022. jan. 16. 22:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Elment és letíltottam..
2022. jan. 16. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
"November végén megbeszéltük, hogy ideköltözik.." Akkor mit is "beszéltetek meg" ha egy honap kellett mig megkérdezted, hogy "mégis ezt hogy gondolja"? Tényleg át kell gondolni és megbeszélni a fontosabb dolgokat" Remélhetöleg most megtanultad és ha elment akkor szerencsésen meg is usztad.
2022. jan. 16. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

honnan a francból szedtek össze ekkora lúzer lelki sérült senmmirekellő alakokat?

nem ez az első ilyen kérdés itt a 7végén

2022. jan. 16. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Èn hasonlóba kerültem egyszer, csak fordított nemekbben, ès felàllàsban. Mondjuk annak a nőnek gyereke volt, szoval nem is vàrtam többet. Annak ellenère, hogy az elejèn tisztàztuk, hogy anyagilag nem vagyok hajlandò fedezni a gyereket. Mègis rendre előjött. Az exem a kedves mamàval elment pl vàsàrolgatni, ès mindenfèle hülyesèggel jöttek haza. Aztàn màsnap adjak màr pènzt a gyereknek cipőre, mert ő elköltötte az övèt. Èn gyorsan kukàztam is, inkàbb....
2022. jan. 17. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!