Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hová tegyem?
Egy éve vagyunk együtt. November végén megbeszéltük, hogy ideköltözik..
Jött, de semmit sem akart segíteni, se rezsibe adni.. majd finoman rákérdeztem mégis ezt hogy gondolja? Erre nekemesett, mármint fizikailag mindezt karácsonykor..
Ez most mi is volt? Pár napig kiégve elvegetáltam, majd felszólítottam, hogy távozzon.. azóta folyamatosan azzal bombáz, hogy mekkora egy kaka vagyok..
Tedd oda, hogy tanultál az esetből, és figyelmesebben leszel. Biztosan volt jele annak, hogy egy hulladék pasival jöttél össze, csak nem vetted észre.
Elment már onnan? Ha igen, akkor töröld, tiltsd mindenhonnan. Ha nem hagy békén kérj segítséget a hozzátartozóidtól, esetleg a rendőrségtől.
Azt szerette volna, hogy eltartsd és neki ne kelljen csinálnia semmit, gondolom...
Sajnálom, hogy ez történt veled. Örülök, hogy sikerült ennek véget vetni, nem érdemel meg Téged.
Az, hogy mit mondd, nem érdekel senkit, tiltsd le mindenhonnan. Ha ezután is zaklat, akkor pedig kérj segítséget akár rendőrtől
honnan a francból szedtek össze ekkora lúzer lelki sérült senmmirekellő alakokat?
nem ez az első ilyen kérdés itt a 7végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!