Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam?
Figyelt kérdés
47 éves nő vagyok, sportos, csinos, jól tartom magam és jól keresek - saját vállalkozásom van. 9 hónapig voltam együtt az exemmel, ő 51 éves férfi. Sok nőnek tetszik, sok barátnője és szex kapcsolata volt, ezt mindig is tudtam. Amíg együtt voltunk én úgy éreztem a kapcsolatunk egyedi, a szex vele tökéletes volt. Simán leéltem volna vele az életem hátralevő részét és meggyőződésem volt hogy ez kölcsönös. Pár hete szakított velem, mert megismert egy 34 éves csajt és állítólag most rettentő szerelmes. A vicc, hogy eleinte nekem is ezt mondta, hogy mennyire szerelmes. Próbáltam hívni, találkozni vele, nem tesz mást csak leráz. Nem válaszol a hívásaimra, a chat üzeneteimre se. Pár napja elmentem a lakásához, felcsengettem de nem akart felengedni, azt mondta ne zaklassam. A legjobb ebben, hogy nála van 2 cuccom amit el akarok hozni. Nem tudom mit tegyek. Képtelen vagyok elengedni, azt se engedi hogy megbeszéljük. Mintha 9 hónapot csak úgy kiradírozott volna. Azt is mondta a végén hogy túl öregnek tart magához és emiatt nem kíván. Hogy azt hitte működni fog aztán rájött hogy mégse. Nem tudom kiverni a fejemből, azokat a zenéket hallgatom amiket szeret, azon a környéken kocsikázok ahol lakik, hátha meglátom és tudok vele beszélni. Már arra is gondoltam, elmegyek a munkahelyére és megvárom ott. Lehet kezdek becsavarodni, de ilyet még nem éltem át. Hogy lehet ezt az egészet kiheverni?2021. dec. 6. 18:49
1/7 anonim válasza:
Nehogy elmenj a munkabelyére, jézusom... elhiszem, hogy ez szar, de túl fogod élni. Mások 20 éves házasságok végét is bedolgozzák, te meg 9 hónapon nyavalyogsz. El kell terelni a figyelmedet, egy bunkó nőcsábásszal hozott össze az élet, túl kell lépni rajta. Örülj annak, hogy viszonylag hamar kibújt a szög a zsákból és nem húzza az idődet. Ennyi idősen azért többet várok, minthogy a munkahelyén zaklasd meg a háza előtt kocsikázz...
2/7 anonim válasza:
Írj a csajnak, hogy nála maradt a cuccod. Hidd el, jelentkezni fog.😂
3/7 anonim válasza:
Ha felajánlanának a 6 éves autómért cserébe egy vadiújat felár nélkül, ami még jobb is, szerinted hogyan döntenék?
4/7 anonim válasza:
"Azt is mondta a végén hogy túl öregnek tart magához és emiatt nem kíván."
Na ez elég gusztustalan beszólás volt, de legalább kimutatta a fogafehérjét. Én ezek után márcsak büszkeségből is hagynám a fenébe. Nem írod mi az a 2 cuccod, de gyanítom csak ürügy lenne.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy belegondolsz mekkora egy rohadék módon viselkedett veled? Ennél tényleg jobbat érdemelsz. Emelt fővel folytasd az életed.
6/7 anonim válasza:
Ne menj már le ennél szánalmasabba kérlek. Mondd hogy kéred a két cuccod ès utána foglalkozz magaddal. Sajnos ez van, tudom nagyon kemény érzès, de idővel túllépsz rajta.
7/7 anonim válasza:
Kérd meg, hogy küldje el a cuccod postán. Arra csak hajlandó. Minden más valóban zaklatás, a saját lelki egészséged érdekében ne csinálj semmit. Amikor már túlleszel rajta, magad is szégyellni fogod, hogy ennyire odavoltál érte. Hidd el, a legnagyobb elégtétel az, ha szó nélkül hátatfordítasz. Minden mással csak az ő fontosságát hangsúlyozod, hogy ő mennyire ász pasi, akin nem lehet túllenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!