Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a saját barátnőimen kívül MINDENKI az exemnek hisz?
Az exem állítása: Azért hagytam el, mert családi és munkahelyi gondjai lettek, megtört, nem tudta már adni a kemény alfahím szerepet, és lelki támogatást szeretett volna kapni tőlem. Ezzel szemben én félrementem, összeszedtem nemi betegséget, amiről sunyin hazudoztam, majd gerinctelenül leléptem, csak aztán a másik pasinak nem kellettem.
Ami valójában történt, az az, hogy a problémái miatt idegbeteg lett, minden nap veszekedett velem, rongálta a dolgaim. Pl. kitalálta, hogy minek öltözöm ki, hogy ha a barátnőimmel találkozom, minek sminkelem magam, miért nézek ki úgy, ahogy, amikor ő nem lesz ott velem, és összetört kb. 5 db méregdrága sminkterméket, mert "flegmán, érzéketlenül" válaszoltam.
Antibiotikumot kellett szedtem, amitől hüvelygombám lett, ez volt neki a "nemi betegség", és csak szóltam, hogy a kenőcsöt ő is használja a biztonság kedvéért, mert elkaphatta attól még, hogy nincs tünete. Ennél a veszekedésnél már üvöltözés közben lökdösött is, és a falat is ütötte, mert "félrementem", ebben a pillanatban elhagytam, nem voltam hajlandó tovább vele lenni.
Valamiért a barátnőimen meg anyukámon kívül senki nem hisz nekem, még apám sem, merthogy "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél", meg elvileg minden létező jel alapján biztos volt, hogy csalom, vagy minimum vadászok valaki másra.
Az én verziómat nem is akarják a közös haverok meghallgatni sem, mert ő már elmondott mindent és szerintük durva, hogy ilyen családi, munkahelyi bajok esetén én nem állok mellette, hanem még én is kicsinálom, csak addig voltam vele, amíg elkényeztetett, minden rózsaszín volt.
Miért nem ért meg senki, hogy engem már konkrétan bántalmazott, attól kellett félni, mikor ver meg, és lelkileg is rongyolt már az egész? Egyáltalán normális dolog, hogy szinte "házal" minden közös ismerősnél a mi magánügyeinkkel?
Nagyon szánalmas, hogy látatlanban elkezdtek okoskodni, hogy én mit csináltam, meg biztos igaz :D
Az elején szerelmes voltam. Akkor lettem vele lekezelő, amikor elkezdett ribinek beállítani meg beleszólni, mit veszek fel, hogyan sminkelem magam, így meg úgy meg fogom csalni, és a többi. Ilyen beteg, kontrolláló magatartásra nem tudok másképp reagálni, különben lehetnék a csicska szolga bántalmazott évekig, mint sok másik nő, akit majd gyerek mellett is megütnek, kisemmiznek.
"Szerintem nem manipulál senkit, egyszerűen elmondja azt, amit gondol"
Persze, csak olyan dolgokat mond, amik tényszerűen nem igazak.
Pl. hogy "nemi beteg" vagyok, meg olyanokat is, hogy a szennyesben megtalálta a bugyim, amin spermás folt volt, férfi illatszertől bűzölögve, szétmázolt arccal jöttem haza, titkolóztam, hogy beteg vagyok, hazugságokkal akartam jóvátenni, hogy megfertőztem (ezt arra mondta, hogy adtam neki a gomba elleni krémből azzal az indokkal, amit a kérdésben is írtam).
Hogy miért van ez? Azért mert nem csak képen láttak nőt hanem a valóságban élnek. Ha a férfinak problémái vannak és nem érzéketlenül viselnek faarccal minden csapást akkor megtapossátok majd erkölcstelenül leléptek. Ez tény. Nem vagyok 4 fal között élő kispályás gyökér hanem sok ismerősöm, barátom, kapcsolati hálóm van szóval a saját szememmel látom.
Semmi esélyt nem látok arra hogy az exed akár egy mukkot is hazudott. Arra sokkal több esély van hogy vagy az exed vagy valamelyik érintett haver olvassa ezt az oldalt és te tudsz róla és így akarod mosdatni magad, hátha véletlenül felismer és amondó lesz "anonim oldalon miért hazudna". Remélem ha idetéved elolvassa a kommentem és nem bizonytalanodik el :D
Persze ti mindig angyalok vagytok és antibiotikumtól lesz mindenféle gedvátok és mindig genetika meg betegség miatt híztok el és mindenkiből csak véletlenül jön ki az állat :D Ti csak éltétek a cuki becsületes életeteket amikor a párotok odament és adott egy maflást mert bááááántaaalmazóóóó menjünk és kérjük a NANE segítségét!
Hát akárhogy adod elő magad, az vagy ami vagy és az is maradsz, kutyából nem lesz szalonna. Ha zavar a reakció akkor költözz jó messszire, bár ha az exednek kis esze is van akkor tudatja az új környezeteddel is a dolgokat. Nem igazságos hogy következmények nélkül akár véres szájjal bevédve élhesse tovább az életét a fajtátok.
Koltozz el a gyokerek kozul a kisvsrosbol. Budapesten ilyen nincs.
Reszvetem. Tenyleg bantalmazo kspcsolat volt es meg jo,h volt lelki erod idoben kiszallni.
Az antibiotikumos sztori tenyleg igy van. Huvelygombahoz nem kell megcsalas. Durva,h milyen beszukult buta emberek vesznek korul. Azonnal koltozz el ezektol az idiotaktol tavol es minddel szakitsd meg a kapcsolatod.
" Te itt azért vagy elítélhető max mert nem igazán törted magad a probléma megoldásán hanem belementél egy gyermeteg játszmába amivel csak olajat öntöttél a tűzre."
Már nem azért, de te ezt honnan szeded?
De törtem magam elég sokáig. Viszont az, hogy mindent eltűrök neki, az nem megoldás. Az, hogy bántalmaz, és minden frusztrációját rajtam éli ki, kiveszi az áldozat szerepből őt, ugyanis ez nem indok. Nem az történt, hogy a problémái miatt ingerlékeny, depressziós lett, hanem elkezdett ocsmányul beszélni, terrorizálni, rongálni, aztán amikor lenyugodott, akkor a problémáira kente, és úgy kért bocsánatot, hogy azt állítottam, hogy nem tehet róla, mert őt kicsinálják. Aztán pár nap, és megint ilyen lett. Olyan is volt, hogy nem mosogattam el 2 napig, mert nekem is rohadt sok dolgom volt, és koszos tányérokat tett be a szekrényembe, a ruháim közé.
Erre nem igazán látok más megoldást, mint azt, hogy lelépek egy idő utána francba.
Nem volt új pasim, és azóta sincs senkim, ezt is teljes egészében ő találta ki.
Én nem magyaráznám, hogy hazudik. Meghallgatnám, hogy mit mondanak vissza, majd/vagy mikor rám akarják tenni a telefont, csak annyit mondanék, hogy nekem mindegy ki/mit hisz, de segítsenek már neki eljutni egy pszichológushoz. Mialatt együtt voltatok is rengetegszer gondolta indok nélkül, hogy megcsalod, és lett aggresszív és ha ezeket a sztorikat komolyan gondolja, akkor nagyon sürgősen el kéne juttatni egy pszichológushoz, mielőtt kárt tesz valakiben.
Ne meg legyél rá sértődve, hanem aggódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!