Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni ha olyannal szakítunk akiről azthittük hogy ő az igazi?
Idő. 18 vagy, még nagyon fiatal (mindenki rendkívül érettnek tartja magát ebben a korban, én is annak tartottam magamat, így van ez jól). Most add át magad nyugodtan a fájdalomnak, éld meg az érzéseidet, hallgass szomorú zenét, nézz romantikus filmet. Menj el a haverokkal sörözni.
Egy darabig szar lesz. De az idő mindent megold. Iszonyat fiatal vagy, még most jön csak a felnőtt élet. Valószínűleg amúgy sem maradtatok volna együtt.
Kezdjük ott, hogy még elég fiatalka vagy ahhoz, hogy feladd ezt a "játékot". (Gondolj azokra, akiknek ennyi idősen még csak barátnőjük se volt.)
Fognak még sokkal nagyobb csalódások is érni az életben. (Hidd el...)
Én a helyedben várnék egy "kicsit". Már csak azért is, hogy átgondoljam a dolgokat, hogy miért is történt az, ami... (Kicsit felgyúrod magad, hipp-hopp itt lesz az egyetem kezdete, és vele az új "lehetőségek".)
Amúgy meg ez természetes, ha valakihez nagyon kötődsz, de elveszíted. (Az idő múlásával hozzá fogsz szokni a gondolathoz, mert vele már nem tudsz mit kezdeni.)
Kitartást! :,D
Nyilván nem volt jó minden, ha ezt ő elengedte minden nagyobb veszekedés nélkül. A sportolás jó ötlet, kösd le a szabad idődet, járj társaságba, idővel minden jobb lesz.
Teljesen normális, ha úgy érzed, hogy még nem kell más, hiszen nem te döntöttél, de hidd el jönni fog, akarni fogod, és sokkal jobb is lesz!
Én már kétszer azthittem ő volt az igazi.
A legutóbbinál a megismerkedésünk napján kétszer futottunk össze tök véletlen. Baromi sors(csapás) szerű volt az egész. Nem volt mindig tökéletes, de passzoltunk egymáshoz gondolkodásban. Aztán vége lett és azóta is egyedül.
Kissé kivontam magam a társkeresésből. Élek, dolgozom, haladok és felkészült vagyok egy újabb véletlenre, ha az élet úgy hozza.
Húspiacozásból hamar elegem lett. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!