Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet egy szakítást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy szakítást feldolgozni ha úgy érzem ő volt az igazi?

Figyelt kérdés

2021. nov. 16. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem segítség, de az jutott eszembe, hogy leírnám, mire vágyom egy kapcsolatban, aztán mellé írnám, hogy ő mit nem tudott megadni neked. Talán meglátod, hogy mégsem volt teljesen igazi. Jó esetben...
2021. nov. 16. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Az “igazi” bárkire ráprojektálható. Ha mégis az lett volna, nem lett volna szakítás a vége. Van még hal a tengerben, nyugi…
2021. nov. 16. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Első kettőnél a pont! Nincs mit hozzáfűzni.

N

2021. nov. 17. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem ő volt az igazi. Elég ennyit belátni.
2021. nov. 17. 06:17
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Amikor szakitanak veled es te nagyon szeretted ot akkor mindenki ugy erzi az igazi hagyta el ot..es amig erzel iranta valamit addig mindig is ezt fogod erezni,de az igazi nem hagy el sosem:) En is minden szakitasomnal azt ereztem jajj o volt az igazi..dehogy volt az igazi..az igazi meg akkor is melletted van ha valami nagy bajod van az eletben nem hogy csak igy hatat fordit,most nehez de fel a fejjel a kapcsolatok nagyresze ilyen :) Tanacsot nem tudok adni hogyan felejtsd el mert en sem tudtam semmit tenni..csak az ido segithet sajnos,legyel eros hagyd hogy menjen ahova akar
2021. nov. 17. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Azért én még mérlegelném azt is, hogy változtatható-e a rossz vagy sem.

Pl meghízott, belustult stb. Szerintem ezek megbeszélések és változásra hajlandóság kérdései is.

2021. nov. 17. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Hogy lett volna már az igazi, amikor szakítás lett a vége? Az "igazit" nem abban csak mérjük, hogy kívül-belül mennyire passzoltok. Ha ő lett volna az "igazi" nyilván együtt öregedtek meg, de ez nem így történt.
2021. nov. 17. 11:53
 8/8 anonim válasza:
61%
Szerintem nem minden esetben van így mint sokan írják, igenis lehet , hogy neki vagy számára ő volt az igazi,mivel nem tudunk részleteket mennyi ideig voltak egymás mellet és hogy miket éltek meg, engem is elhagyott a szerelmem és énis úgy érzem, hogy ő volt az igazi mindketten szenvedünk, hogy eggyüt nem ment egyszerűen nem működött a kapcsolat hiába nagyon szeretjük egymást a mai napig :) velem ez 6 év után történt és, hogy , hogy dolgoztam fel?..Sehogy fájni fog mindíg is, de tudom , hogy ő így boldog lesz vagy boldog lehet már csak azért is mert nem ártunk egymásnak a kapcsolatunkkal.:) majd idővel csak eltudod vagy inkább elkell fogadnod, hogy az ő boldogsága a legfontosabb számodra hiába fáj ha ő boldog lehet elkell engedned. Sajnos ami nem egyszerű de ha tényleg nagyon szereted képes leszel rá, érte.
2021. nov. 19. 04:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!