Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
1,5 éve vagyunk együtt a párommal, nagyon szerelmes vagyok belé. Mindent vele tervezek a jövőben ugyanakkor tőle ezt nem igazan látom. Kamionos, keveset vagyunk együtt tehát valamilyen szinten érthető is, hogy nincs ideje ezzel foglalkozni de neha ugy örülnék egy kis kerdesnek vagy mondatnak a jovonkkel kapcsolatban. De semmi. Lett volna lehetőségünk anyukamek házára hogy egyutt lakjunk, de neki ,, nem tetszett" pedig csak a felujitas lett volna a mi koltsegunk, nem azonnal akartam szépen aprankent mert akkor meg csak fel eve voltunk együtt. Beszél egy másik lánnyal is aki iránt régen érzelmeket táplált, addig nem zavart ameddig a lanynak volt barátja de most volt nemrég nevnapja es a parom irt neki es azota beszélnek irasban, ennek mar 2 hete. Az en nevnapomat azt sem tudja mikor van. Elgondolkodtam a szakitason mert meg nagyon fiatal vagyok es azt gondolom, hogy nem ezt erdemlem. De belehalok, hogyha elveszitem.
19L és 24F
19 évesen még ne bútorozz össze senkivel pláne anyádéknál. Az meg hogy a pasid az exével beszélget nem normális dolog.
Azt gondolom hogy 19 évesen egy ilyen szar sehová nem vezető kapcsolatban vergődni felesleges.
1 Valószínűleg nem véletlenül beszélget az exével.
2. Nem akar elköteleződni csak nem mondja meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!