Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé fog fájni a hiánya, ha kapcsolatban lesz?
8 éves kapcsolatnak lett vége 1 éve kb. Mai napig nem léptem túl, baromira fáj, és most megint rámtört egy hullámvölgy. Ilyenkor mindig nézegetem a facebookját, instagramját, de már mindig félve keresek rá, hogy mi van ha majd egy lánnyal fogom meglátni...
És azon gondolkodtam, hogy most talán azért fáj még ennyire mert egy fűszálnyi remény akaratlanul is fűz hozzá. Hogy hátha ha azon az útvonalon kocsikázik neki is fáj, ha meghallja azt a zenét eszébe jutok és rámír, meg ilyenek. Baromira fájna ha másik lánnyal látnám de ezt a reményt talán akkor elengedném és hamarabb menne a túllépés?
Szerintetek?
Nektek mi a tapasztalat?
Nagyon rossz úton jársz!
1 év után nyilvánvalóan nincs remény, te is tudod. Ne nézegesd a közösségi oldalait, sőt jobban járnál, ha letiltanád! Ha nincs barátnője, akkor nagyon komoly problémának kellett lennie, hogy szakítson. Mi volt az ok?
Nem jutsz eszébe. Az a hajó elment. Ha eszébe jutnál, kapcsolatba lépne veled. De nem. Tök mindegy mit csinál, el kell fogadnod, hogy ő már nem lesz a tied és pont. Nem volt hozzád való, valami miatt vége lett és ennyi.
Most nekem sincs párom, de hiszem, hogy jön majd valaki, akivel mindenkinél jobb lesz, mert megtanultam, hogy nekem mi kell és mi az ami fontos számomra, hogy jól menjen egy kapcsolat és hogyan viselkedjek én. Tisztában vagyok a hibáimmal, amin lehet dolgozni, kicsit fejlődni.
Először magaddal kell foglalkozni és a többi utána jön magától.
Olyan nincs hogy csak mert eltelt 1 év 0 esélyed van
Sok mindentől függ szerintem, pl hogyan váltatok el, békében vagy esetleg haragban? mennyit beszéltetek azóta?
Biztos hogy eszébe jutsz, nekem előző előző exem is eszembe jut ha épp arra járok ahol lakik de mivel az nem volt túl hosszu különösebb érzelmet nem vált kibelőlem.
a mostani exem viszont igen.
Szerintem enyni idő múlva nyugodtan ráírhatsz hogy hogy van.. Feltehetsz neki pár kérdést amikre tud is válaszolni. Beszélgettek pár szót és úgy is kiveszed a szövegkörnyezetből,hogy haragszik e vagy kedves e stb. Aztán nem tudom pici beszélgetés utan elmondhatod neki,hogy szivesen találkoznál vele egy kávéra vagy egy kajára c sak beszélgetni aztán ha belemegy akkor az már egy jó jel hiszen azt jelenti kiváncsi. Ha belemegy akkor ott az esély hogy elmondd neki az érzéseid. Ha nem megy bele akkor az tré. Max leírod neki de akkor valszeg kevesebb az eséy...
Szerintem ez halogatás a részedről, egy ürügy, hogy még reménykedhess, hogy késleltesd az elengedést.
Ismerem ezt a játékot, amikor az ember kábítja magát nosztalgiázással, közös emlékekkel, kedvenc helyek felkeresésével. Sajnos ez hasonlóan ártalmas, mint fájdalomcsillapítókon, nyugtatókon élni. Tudatosan dolgoznod kell azon, hogy továbblépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!