Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire macerás egy szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire macerás egy szakítás?

Figyelt kérdés

Mèg nem szakítottam eddig első kapcsolatom tart..még

Miket kell elintézni ilyenkor?

Jelen vagy mikor a másik pakolja el a cuccait ?( együttélés esetén)

2022. jan. 9. 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha te szakítasz, az mindig könnyebb valamivel.
2022. jan. 9. 10:14
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem macerás, csak fájdalmas. Elmondod neki, hogy nem akarod már folytatni a kapcsolatot (ez nehéz). Összepakolsz és haza mész.

Macerás akkor lesz, ha nincs hova költöznöd.

Nem tudom másnál hogyan van, amikor én szakítottam, nem nézte végig amíg összepakolok. Megértem, nagyon fájdalmas lenne.

2022. jan. 9. 10:14
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Akkor fájdalmas, ha érzelmek kötnek a másikhoz, és te vagy az, akit elküldenek. De ha te szakítasz, és nincsenek érzelmek, az nem fájdalmas, maximum sajnálod az illetőt, ezért van rossz kedved. De egyébként hidegen hagy a dolog, más esetekben még örülsz is, hogy végre megszabadultál tőle...

Szóval széles a skála.

2022. jan. 9. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3: Nem igaz. Ha évekig vagy valakivel, kötődsz hozzá, és hiába nem szereted, fájdalmas a szakítás.
2022. jan. 9. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Ebben nincs tapasztalatom, legutóbb, mikor évekig voltam valakivel, engem dobtak ki. 😅

De magamat ismerve, mivel változtam, aligha lenne fájdalmas kidobni valakit, akit már nem tartok érdemesnek arra, hogy az életem része legyen.

2022. jan. 9. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, van az a szituáció, amikor amúgy szeretnéd a másik embert az életedben tudni, mert emberileg szereted, barátodnak tartod, sok dolgon mentetek át együtt, csak a párodnak nem akarod, mert akármi: egyikőtök akar gyereket, a másik nem, elmúlt a szerelem, és már nem lehet visszahozni, rájöttök, hogy párként valami miatt nem tudtok funkcionálni. Na, ilyenkor nagyon mocsok érzés szakítani. Tehát nemcsak akkor lehet szakítani, amikor utálod a másikat.

Mindenesetre nagyon sok dologtól függ, mennyire macerás szakítani. Vannak-e közös dolgok, van-e közös vagyon, mennyire nyitott a másik, mennyire tudnak normálisan megegyezni, ki mit visz el, kinek a házában/albérletében laktak, stb.

Én az exemnek segítettem összepakolni, de mi közös döntés alapján szakítottunk, barátok maradtunk. Az előző exemnek, aki nem lakott nálam, megmondtam, hogy ne jöjjön többet, csak összecsomagoltam a cuccait, és elvittem neki.

2022. jan. 9. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Értem, amit mondasz, de azt kell mondjam, a lényeg itt a kötődésen van. Ha valakihez nagy a kötődés, akkor nehezebb elvágni az egészet. Ha nem, akkor különösebb gond nélkül túl van rajta. Az is fontos, hogy a másikat mennyire magasztaljuk. Ha ő számunkra a Nagy Ő, akkor borzasztóan tud fájni. De ha az ember abban hisz, hogy sok hozzáillő ember ban a világon, és ráadásul az ismerkedés is könnyen meg neki, nem valószínű, hogy annyira megrázza a dolog.

Persze ezt könnyű most így elmondani, mint a gyakorlatba átültetni, mert az ember érző lény. De mondjuk a pszichopaták ebből a szemszögből kedvező helyzetben vannak. Nem kötődnek senkihez, így egyszerűbben ráznak le magukról embereket.

2022. jan. 9. 12:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Én a gyakorlati oldalt kérdezem nem a lelkit.
2022. jan. 9. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold át meg egyszer

Próbálj meg vele beszélni a problemaidrol és ha igyse jó akkor kozold vele szépen hogy te nem szeretnéd ezt csinálni csak arra figyelj hogy ne bántsd meg (nyilván szakítás elég nagy bánts,de úgy ertem hogy miután elmondod neki hogy miért van ez akkor utána feleslegesen meg ne dobj hozza mondatokat h meg emiatt is meg amiatt is tehát figyelj oda az ember önbizalmara és próbálj meg minél kedvesebben válaszolni a kérdéseire egy határon belül amit úgy érzel el tudsz neki mondani)

Aztán nagyjából ennyi A szakítás a te reszemrol innentől kezdve ezer meg ezer fajta van

Van ahol a másik fel nem tudja elviselni nem akarja elhinni és teperni fog érted van aki gyűlölni fog van aki értelmesen felfogja és tovább áll sok fele változat van szóval nagyon nehéz ezt összefoglalni

2022. jan. 9. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól függ kit mennyire hat meg. Engem nagyon meg tud hatni főleg ünnepek után 3 nappal. Dobozba összeszedem amiket tőle kaptam és elpostázom a címére. Hívása feketelistán van. Majd nyár elején felnyomom a NAV-nál. Jövőben az utcán köszönés nélkül megyek el mellette, rá sem nézek.

34F

2022. jan. 9. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!