Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak, ha ennyire kényes az ok?
Szeretnék szakítani a párommal, mivel valószínűleg nem vonzódom a férfiakhoz. A párom olyan figura, aki képes lenne ezért magát okolni. Simán eljutna arra a következtetésre, hogy ő miatta lettem leszbikus.
Hogyan szakítsak, ha ennyire kényes a téma?
Azért az erős lenne:
"Miattad lettem leszbi, bocs, de ezt inkább hagyjuk abba"
Lol
Vicc volt, tudom, hogy az orientáció nem ezen múlik.
Ha most pasival vagy, akkor nem leszbikus vagy, hanem biszex.
Az okod a szakításra pedig az, hogy elmúlt a vonzalom. Ennyike.
5 hónapja vagyunk együtt. Nagyon csúnya dolog tőlem. Biszexuálisnak könyveltem el magamat mindigis, de most hogy férfival vagyok párkapcsolatban, egyszerűen nem megy. Szeretem a páromat,csak sajnos nem úgy. Remek ember, tényleg, de kellemetlen az egész szex. Nem szeretnék férfival szexelni, nagyon nem tetszik. Felizgulni sem tudok.
Ezt a részt mindigis utáltam magamban. Még azon is elgondolkodtam, hogy együtt maradok vele és megpróbálom rávenni magamat a dolgokra, csakhogy ne derüljön ki. Valószínűleg csak azért nyitottam én is felé, hogy hátha eltűnik ez a dolog. Vagy ő, vagy az örök magány. Viszont ő egy nagyon rendes, figyelmes ember, ezért szeretnék szakítani vele, hogy találjon helyettem mást, akkor valóban úgy szereti.
Legyél őszinte!
Mondd neki, hogy eddig számodra is rejtve volt a vonzódásod a nők iránt,de nem tudod becsapni magad és őt sem, így szakítabi szeretnél, hogy ő is később egy igazán boldog kapcsolatban lehessen és Te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!