Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan deríthetném ki ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetném ki ebben a viszonylag kényes szituban hogy hogy áll hozzám?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi, aki a főnököm. Haton vagyunk a cégnél, alig van bent, két/három hetente látom, de sokat hülyéskedünk, néha privátba is beszélünk magándolgokról.

Rajtam kívül 2 nő van, egy házas és egy szintén foglalt, velük is hülyéskedik de velem sokkal közvetlenebb.

Egy ideje bennem van egy érzés, hogy mivan ha tetszem neki, csak nem mer lépni mert “felettem van”, és nem biztos abba hogy ő is nekem?

Persze az is benne van hogy jófejnek talál, és csak ennyi. De volt rá példa hogy lelkiztünk este, aztán ezt azóta is mondja ilyen kívételezve, hogy érezzem hogy ezt mással nem csinálta.

Egyre többet gondolok rá, szeretném vele tudatni hogy engem ő érdekel és szeretnék vele randizni, de hogy kezdjem?

Ha rosszul sülne el, amiatt nem szeretném ennyire nyíltan kimondani ezt, hanem csak célozni rá valahogy

Mivel nem sokat látom, főleg online vagy teleronon beszélünk szinte mindennap a munka miatt, nehéz dolgom van.

Hogy deríthetném ki mennyi esélyem van?

Bár lehet lépett volna már

Köszönöm a tanácsokat :-)

2021. dec. 27. 23:57
A kérdező szavazást indított:
Hagyd
Elmondanám neki nyíltan hogy bejön
Utalnék rá hogy tetszik
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Neki kell lépni. Már megkapta tőled a jeleket.
2021. dec. 28. 05:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2021. dec. 28. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagy, elég kellemetlen helyzetbe kerülsz ha kezdeményezel, és visszautasít.

Régimódi vagyok, szerintem a férfinak kell kezdeményezni a nő pedig jeleket küld, ha, van benne hajlandóság.

2021. dec. 28. 08:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nem tudom milyen utalásokat tehetnék rá hogy tetszik

Alapjáraton nyitott vagyok mindenkivel, nem érezheti úgy hogy vele különösen

2021. dec. 28. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat mosolyogsz, a szemébe nézel és csinosan öltözködsz, vicceskedsz vele, abból már tudnia kell hogy van esélye nálad. Ha nem lép, annak oka van, pl. van kapcsolata, vagy csak hülyít.
2021. dec. 29. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és ha igazán tetszenél neki, akkor nem csak 2-3 hetente járna be.
2021. dec. 29. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit kell itt kideríteni?

Nyomozni akarsz, amikor senki nem akar (tőled) semmit?

2021. dec. 30. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!