Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kormos, hogy szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kormos, hogy szakítás után ezt érzem?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel eléggé labilis idegállapotbú volt, hisztik, drámák, nem lehettem mellette önmagam, sok jel és sok mondata arra utalt hogy nagyon pénz orientált. Sok volt a vita, mert ő úgy gondolta hogy normális ha az exével és pasikkal is beszélget. Én nem az a bologatos fajta vagyok, megmondom ha valami bajom van, és nem hagyom hogy a nőm irányítson ez sem tetszett neki.

9honapig voltunk együtt én azt éreztem és abban a tudatban voltam hogy nagyon szerelmes vagyok. Szakítás után én csak megkönnyebbülést éreztem, felszabadult lettem, végre "csend" volt. Ez azóta sem változozott. Hónapok teltek el azóta hogy szakítottunk, egyáltalán nem beszélünk (tilt,töröl,pusztulj az életemből) de ez normális? Hogy így érzek?? Nem kellett volna lennie nálam is drámának meg hiánynak fájdalomnak?

2022. jan. 9. 04:07
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsi autó korrekt....

Nem Kormos, hogy szakítás után ezt érzem?

Hanem

Normális, hogy szakítás után ezt érzem?

2022. jan. 9. 04:11
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Ez teljesen normális, megszabadultál egy kapcsolattól, ami nem vezetett sehova. Ne rágódj ezen, élvezd a szabadságot!

N

2022. jan. 9. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jött ez elő, ha annyira nem èrdekel ? Eltelt 9 hónap , törölted is , nem is beszèltek , akkor meg mire ez az egész
2022. jan. 9. 08:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Kint voltam a barátaimmal meginni egy sort, és az egyik nagyon régi cimborám megkérdezte hogy mi van vele, mennyire vagyok szarul, beszeltunk-e? Így jutott eszembe.
2022. jan. 9. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!