Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, ha én lettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha én lettem a zaklató ex?

Figyelt kérdés

Augusztusban szakítottunk, de nem szűnt meg a kapcsolatot köztünk, ahogy kellett volna. Folyamatosan kerestük egymást, hol ő engem, hol én őt (de már akkor is inkább én őt). Megbeszéltük, hogy adunk egy újabb esélyt egymásnak, bebizonyosodott, hogy továbbra sem működik. Ez volt december elején.

Szeretett volna velem továbbra is beszélgetni (augusztus óta majdnemhogy naponta beszéltünk), de kiakadtam, megkértem, hogy tiltson le, hogy tovább tudjak lépni, majd miután ez megtörtént, más platformon írkáltam neki, mert késztetést éreztem, hogy kiadjam magamból azt, ami miatt szerintem idáig jutottunk. Csúnyán reagált, szó szót követett, én is heves voltam. Letiltott ismét. Miután lecsillapodtam, megbántam, hogy ilyen hirtelen reagáltam, nem szerettem volna haraggal elválni. Írtam neki egy SMS-t, amire nem reagált, ezek után felhívtam őt, amit természetesen kinyomott.

Úgy érzem magam, mint aki teljesen megbolondult. Nagyon bánt, hogy így váltunk el, de emellett hatalmasat csalódtam magamban, hogy ennyire sárba tiportam az önbecsülésemet. Már az első tiltás után észbe kellett volna kapnom.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Igazából csak megnyugtatásra lenne szükségem, hogy nem, nem vagyok teljesen idióta... 😔

Ez volt az első kapcsolatom, másfél évig tartott. Én vagyok a lány.

2022. jan. 7. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem a felelötlen nevelés és nevelkedés eredménye lehet, valamint az önismeret hiányáé. nem jellemzö, hogy az emberek magukban megkeressék a hibát, hogy magukba nézzenek elöször ha valami nem stimmel. Az a bevett szokás, hogy a másik a hibás.

2022. jan. 11. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:

11.

Párom azt mondta elnyomom és egobol csinalom a kapcoslatot

mind ezt ugy hogy heti 3x meditalok és teljesen hagytam magam iranyitani

ergo- kivetitette a sajat problemait és szakitott velem

azota mi törtent ? rajött hogy nem is velem van a baj és szégyenében azt mondta egy jó ideig nem akar mást mert ugy is csak tönkre tenne

én erre?

HAT BAXDMEG

2022. jan. 11. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:

akkor esetedben nem tévedtem, a párod téged okolt a saját hibájáért.

akkor visszasírta magát, vagy bánkódik egyedül?

Én egyébként nagyrészt egóból szoktam csinálni a dolgot, mert nekem az a legjobb, ha a másikat boldoggá tudom tenni, és megteszek érte/értünk minden tölem telhetöt.

2022. jan. 11. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem sirta vissza magát mert en voltam aki sírt meg így is

Sajnos vannak ilyen emberek akikről a végén derül ki hogy mennyire csak a saját érdekük számít es amíg az egyik megad mindent es bele adja magát a kapcsolatba a másik csak elveszi es kilép a kapcsolatból ha ugy érzi elég vagy ha mar elvett midnent es nincs mit kapni…

Persze hogy en sírtam utana hiszen kivolt merulve a poharam es totál azt éreztem hogy kihasznált ami lehet is (érzelmileg)

Próbáltam vele erről beszélni hogy uvy ugyerzem nem maradt semmi bennem de nem igazán érdekli össze is vesztünk mert hogy neki így jó es nem tud mit tenni annyit mondott “ne érezd ezt” :D

Ilyenkor az ember pánikba esik mert tudja ha tényleg elhagyja akkor onnan nagyon nehéz felállni hiszen üres a tank….

Nos hat a nők 90% a ilyen

Tisztelet a kivétel

22F

Egyébként érdekes hogy itt gyakorikerdeseken sokkal jobban kitudja beszélni magát az ember Noname mint bárhol máshol :D

2022. jan. 12. 09:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Az ilyesfajta kimerülés valóban nem jó, föleg, hogy az emberben rengeteg fenntartást szül, amiket nehéz leépíteni, hogy a következö kapcsolatnál ne legyen akadály. Érdemes ilyenkor egy szünetet tartani, és feldolgozni, átgondolni a történteket, helyükre tenni a dolgokat, hogy ne sérelemként maradjanak meg, amit késöbb hajlamos a következö kapcsolatában sztereotípiaként alkalmazni. Így ismeri meg az ember magát, és javítja a hibáit. Nem is érdemes pótlékként rögtön egy másik kapcsolatba belemenni, hisz az ember nem tud tiszta fejjel gondolkodni, sokszor elöfordul, hogy az elözö, még nem teljesen elengedett partnert keressük a következöben, ami eleve egy vesztes dolog. Érdemes ezeket a dolgokat kibeszélni barátokkal, családtagokkal, más szemszögéböl is megvizsgálni, más véleményt meghallgatni, sokszor segít abban, hogy az ember észrevegye ha valamit nem jól gondol, sok dolgot segít átértékelni. Aztán lehet újult erövel, tiszta fejjel, nem üres pohárral újra keresni úgy, hogy a leendö partner tiszta lappal tudjon indulni, ne legyenek korábbi hamis képek rávetítve.

"Nos hat a nők 90% a ilyen" ez pl egy teljesen hamis kép, elöítélet. Ha így állsz neki a következö kapcsolatodnak azt fogod keresni, ha nem is tudatosan, hogy hogy igazold ezt magadnak, minden hibát, nem egyezést ennek oltárára fogsz vinni, rányomja a bélyegét az egész kapcsolatra, minden apró hibát fel fogsz nagyítani és támadásnak veszed, vakon esélyed sem lesz, hogy megtaláld a valódi problémát és elhárítsátok. Ne tedd ezt, mert még néhány kapcsolat az életedben amit ennek fényében alapból te teszel müködésképtelenné, és máris oszlopos tagja leszel az incel társadalomnak.

Minden ember más. Ahogy egyre több kapcsolaton, ismerkedésen leszel túl, és ezeket a helyén tudod kezelni, azt fogod észrevenni, hogy könnyebben és gyorsabban szüröd ki azokat a dolgokat, tulajdonságokat a másikban, amik neked zavaróak, amiben nem egyeztek, ill. amik tetszenek benne. Könnyebben fogod tudni eldönteni, hogy miben akarsz vagy tudsz magadon változtatni hogy müködjön a kapcsolat, és mik azok, amikböl nem engedsz. Ha nem müködik, akkor kész érvekkel tudsz odaállni és szakítani, nem sérelemböl és dühböl, ami mindkettötöknek segít a dolog feldolgozásában is.

Soha ne általánosíts! Derítsd ki milyen ember a másik, és akkor mondhatsz véleményt. Közhelynek közhely, de igaz.

2022. jan. 12. 09:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze persze egyértelmű, belőlem most inkább csak a csalódottság szólt..

Köszönöm azért a mondataidat kedves voltál!

2022. jan. 12. 11:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2022. jan. 12. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!