Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, ha én lettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha én lettem a zaklató ex?

Figyelt kérdés

Augusztusban szakítottunk, de nem szűnt meg a kapcsolatot köztünk, ahogy kellett volna. Folyamatosan kerestük egymást, hol ő engem, hol én őt (de már akkor is inkább én őt). Megbeszéltük, hogy adunk egy újabb esélyt egymásnak, bebizonyosodott, hogy továbbra sem működik. Ez volt december elején.

Szeretett volna velem továbbra is beszélgetni (augusztus óta majdnemhogy naponta beszéltünk), de kiakadtam, megkértem, hogy tiltson le, hogy tovább tudjak lépni, majd miután ez megtörtént, más platformon írkáltam neki, mert késztetést éreztem, hogy kiadjam magamból azt, ami miatt szerintem idáig jutottunk. Csúnyán reagált, szó szót követett, én is heves voltam. Letiltott ismét. Miután lecsillapodtam, megbántam, hogy ilyen hirtelen reagáltam, nem szerettem volna haraggal elválni. Írtam neki egy SMS-t, amire nem reagált, ezek után felhívtam őt, amit természetesen kinyomott.

Úgy érzem magam, mint aki teljesen megbolondult. Nagyon bánt, hogy így váltunk el, de emellett hatalmasat csalódtam magamban, hogy ennyire sárba tiportam az önbecsülésemet. Már az első tiltás után észbe kellett volna kapnom.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Igazából csak megnyugtatásra lenne szükségem, hogy nem, nem vagyok teljesen idióta... 😔

Ez volt az első kapcsolatom, másfél évig tartott. Én vagyok a lány.

2022. jan. 7. 22:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Nem lehet hogy másban se szeretsz veszíteni? Mert ha igen akkor alapból ezen kellene dolgozni valahogy. Ha el tudnád fogadni hogy nem sikerül valami amit akarsz akkor jobban tudnád kontrollálni magad.

Lehet hogy tévedek, csak egy ötlet.

Az első amúgy mindig emlékezetes marad, nem könnyű elveszíteni.

2022. jan. 7. 23:02
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Úúú pacsi. Ugyanez a helyzet nálam is. Nekem is első kapcsolat én is lány vagyok, és pont a hetekben történt ez velem is...

Én abbahagytam a keresgélést tök őszintén tiktokon láttam egy pszichológus videóját, hogy legalább 3 napot kell adni. Nagy nehezen kibírtam, addig barátaimmal voltam, persze minden ment fel instára&facebookra. Gondolom észrevette hogy nem keresem, 3 nap múlva láttam hogy feloldott instán. Rá egy napra facebookon. És ez az érzés most annyira jó, hogy nem en kértem rá, magától tette meg, hogy így balanszt érzek a kétségbeesett keresés és a büszke szingli nő között. Szóval én ezt tanácsolom neked, ha szeretnéd jól érezni magad, nekem bevált...

Ja és szintén tiktokon láttam, ne röhögjetek ki tényleg néha jó angol videók vannak erről :D ha üldözöl valamit/valakit, ösztönösen el fog szaladni. Belegondolva nekem se lenne a szememben egy ember hát hogy mondjam... Érdekes, aki folyton koslat utánam. Mert olyan szinten simogatja az egómat, hogy akarva akaratlanul elkezdem lenézni. Na de ha abbahagyja, levegőnek néz, az már elkezdi birizgálni az agyam. Hogy na most miért hagytad abba? Hát nem látod mit veszítesz?. Ha látom hogy másban leli a boldogságát, jól mulat, a barátaival van, és nem utánam kesereg, na ott vált már át kicsit abba, hogy kezd nagyobb tekintélyt nyerni nálam. Tehát ilyenkor kell tényleg nagy erő, és teljes ignorálás.

Ami egy win-win szituáció, mert vagy addig sikerül elmenned míg tényleg jobban leszel, vagy ő fog megkeresni.

Lehet gyerekesnek nevezni ezt a játszmát, de annyira beépült az emberek szociális életébe a szociális média, hogy igenis nagy hangsúlyt kapnak ezek a dolgok.

26L

2022. jan. 7. 23:26
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy idióta. Az első komoly szakítás általában eléggé felkavaró, nehéz feldolgozni. Fogadd el, hogy az exeddel már nem fogsz tudni szót érteni. Ha beszélgetni akarsz, inkább a barátnőiddel tedd, esetleg írd ki magadból a fájdalmad.
2022. jan. 7. 23:32
 4/17 anonim ***** válasza:
60%

Wtf, mi ez a sok játszmázás?

Nem lenne egyszerűen őszintének lenni?

Ha hiányzik, kimutatod, ha nem, azt is. És sokan csodálkoznak hogy miért nincs meg a megfelelő komunikáció a két fél között(...)

2022. jan. 8. 01:14
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Ilyenkor bármilyen értelmes pótcselekvés megteszi. Legyen az olvasás, sport, vagy csak egy szimpla csavargás, ahol veszel magadnak egy új, dögös ruhát mondjuk.A közösségi média viszont szerintem pont, hogy felejtős, mérgez...

Egyébként nem, nem vagy idióta, csak érző lény, aki hibázik néha. Ezekből a dolgokból tanul az ember. Csak arra figyelj, hogy tényleg tanulj, ne ragadj bele a helyzetbe!

2022. jan. 8. 20:41
 6/17 anonim ***** válasza:
49%

Én nem zaklatom, de 3-4 naponta írok neki és akkor beszélünk pár szót

másképp nem tudok élni

22F

2022. jan. 10. 14:44
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Én ezt viszem tovább a kapcsolataimba... lelkinyomorommá vált már!
2022. jan. 10. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
nem értem miért ilyenek az emberek egymással, eldobjak azt aki szeret
2022. jan. 10. 21:42
 9/17 anonim ***** válasza:

Ebből is tanultál valamit, hogy a jövőben ne kövesd el. A vége azt jelenti = vége.

Fogd fel tapasztalatnak és lépj tovább.

Az önbecsülésedet tartsd meg. A saját magadnak feladott leckéből okul. Előtted

az élet.

2022. jan. 11. 06:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer az életben ilyennek is meg kell történnie. Mikor már totál leégeted magad akkor jössz rá, hogy nem kellett volna. Semmi gond ezzel, majd legközelebb emlékezni fogsz rá és máshogy csinálod.
2022. jan. 11. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!