Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzott már nektek egy mérgező ember/kapcsolat szakítás után?
Figyelt kérdés
Amikor tudod hogy nem volt jó, de a jó részek elő jönnek az agyadba és mégis hiányzik és nosztalgiázol?2022. jan. 1. 12:49
11/13 anonim válasza:
Igen, pokolian, és jobban, mint amikor a nem mérgező kapcsolatom ért véget. Nem tudom, ennek mi az oka.
12/13 oldpapa válasza:
Velem a barátnőm szakított, akit nagyon szerettem, mai napig hiányzik. Rossz érzés tud lenni, pokolian fáj.
13/13 anonim válasza:
Igen. Inkább vele mint egyedül. Pokol az elmúlt 2 évem, mikor elköltöztem tőle, azt hittem, jobbat kapok helyette, mert jó vagyok, akkor megérdemlem, hát egyáltalán nem. Azt érdemeltem, amit ő adott, az járt nekem, semmi jobb. Most meg megnézhetem magam egyedül, megint tinderen szenvedek, írok nőknek, van, aki visszaír, kérdezek valamit arra meg már nem írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!