Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy meglepően sokáig hiányzott valaki egy rövid kapcsolat után?
Milyen hosszú, azaz rövid kapcsolat után mennyi ideig hiányzott?
Vagy valami más okból hiányzott esetleg meglepően hosszan vagy nagyon?
Igen, 2 hónap után több, mint fél évig. Ő volt az első, teljes hormonális lángolás. Emiatt hiányzott nagyon valószínűleg.
Azért nem számítottam mégse ilyen durva "elvonási tünetekre", mert a szakítóok a szerelem hiánya volt (ő szakított) és én is éreztem, hogy lelkileg nem vagyunk közel, egy hullámhosszon. Szóval nem mondanám hogy szerelmes voltam szívből, inkább bezsongtam a vonzalomtól.
Érdemes megvizsgálni az érzéseidet. Sokszor teljesen mást hiszünk szerelemnek. Mindenki mást mond annak. Én azt az enyémet nem nevezném annak. De sokáig tartott, mire tudatosítottam ezeket magamban, megértettem és feldolgoztam az érzéseim. Abban a fél évben minden nap eszembe jutott, sokat agyaltam rajta. Vártam már, mikor múlik ez el végre.
Szerintem te is próbáld pontosítani, megfogalmazni magadban, mi volt, miért jó(!), hogy vége lett. És utána próbálj másra koncentrálni. Én is barátokra, programokra, dolgaimra figyeltem. Nem nézegetni, nem ráírni. Ha az elején így megszakad, el kell engedni. Fájdalmas, de hasznos lecke. Néha még érnie kell két embernek. Lehet, rosszkor találkoztatok. Vagy rossz emberrel. Lesz majd más, jobb, akivel működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!