Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek hiányzik az exük, nektek is felerősödik így az ünnepek alatt a hiány?
Borzalmas, mintha szögeket ütnének a szívembe. Ma is egész nap megpróbáltam másra koncentrálni, beszélgetni, de semmi nem tudja elvonni a figyelmemet hogy ne rá gondoljak.
Ha világít a telefonom már rohanok valamiért azt hiszem ő az. Vele álmodok a napokban.
Pedig nem friss szakítás, éven belüli, de csak ezen kattogok, hogy az elmúlt években hogyan ünnepeltük ezeket az ünnepeket együtt...
És tudom, hogy holnap is csak rá fogok gondolni, valószínűleg éjfélkor is.
Nagyon gáz ez? Van még aki így van?
Egy darabig még fájni fog, az emléke pedig ennél is tovább él benned, talán örökké.
A rossz tulajdonságainak felidézése hozhat vissza a nosztalgiából. Egy új kapcsolat segíthet felejteni. Más megoldás nem nagyon van.
Ez csak kivetites
Szeretet hianyzik nem az ex.
Ha lenne egy helyes normalis masik aki szeretne akkor nem hianyozna
Sokan az exre vetitik ki tévesen a hiányerzetuket.
Nem az exről van itt szó.
Hanem a magányról.
Csak vele volt utoljára melengető érzésed.
Nekem az első és negyedik exem hiányzik. Ez a két ember hihetetlenül csodás volt, és beteljesületlen lett a szerelem, noha az elsővel 7, a negyedikkel több mint egy évig voltunk együtt.
Én szeretek rájuk gondolni. Gyógyúlni kifelé.
Ne tereld a gondolataid..., meditálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!