Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 hónapja szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja szakított velem a barátom, eddig viszonylag jól voltam, de most elkezdett hiányozni, ez normális?

Figyelt kérdés

Azt hittem, tulvagyok rajta, szep lassan atestem minden szakaszan a gyasznak, elkezdtem ujra 'felepiteni onmagam'.. De most valami megvaltozott bennem, kezdem megint ugy erezni, mintha csak par napja szakitott volna velem. Nagyon hianyzik, folyton csak ra gondolok, ejszakankent sirok, stb.. Ez normalis? Vagy azert van, mert tul keves idot hagytam alapjaraton a 'szenvedesre'?

Nem volt meg velem ilyen, minden ezelotti szakitas utan kb halat adtam, hogy az adott szemely kilepett az eletembol. De ot nagyon szerettem, 4 eves kapcsolat volt, rengeteg kozos emlekkel.

Ezek a hullamvolgyek ilyen szakaszosan jonnek ezek szerint? Ha ezen ujra tulleszek, lesz ujabb es ujabb hullamvolgy?

27N

2021. dec. 27. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Kinek szerettét nem fedi sírhalom, nem tudja mi az igazi fájdalom. Elhagyott a hapsid. Nem is a férjed, nem is a gyermeked apja. Ne siránkozz. Lesz másik.
2021. dec. 27. 00:27
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

8 éves kapcsolat. 9 hónapja lett vège ès annyira nem tudok aludni mert csak sírok, hogy most feljöttem ide vigasztalódni 😅 úgyhogy ha tènyleg szeretted számíthatsz mèg hullámvölgyre.

Bocsi hogy ezt mondom csajszi de az igazi szívcsapás akkor jön majd mikor mástól visszahallod hogy már nem szeret.

Majd a szemedbe is elmondja majd.

Aztán meglátod hogy összejött mással. Ès az ismerőseid is azt mesèlik neked, hogy milyen boldog...

Persze nem biztos hogy ez a forgatókönyv, de ez is előfordulhat ès sajnos ezeket is túl kell èlni.

2021. dec. 27. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
89%

Nálam is ez volt.

Amig nem tudtam róla semmit, vagy éppen hallottam és nem is láttam úgy éreztem, hogy egyre jobban vagyok, simán túl leszek rajta. Aztán jött a villamcsapas.

Amikor véletlen összefutottam vele a városban, vagy valakitől hallottam vissza dolgokat róla.

Szerintem egy dbig ez is lesz benned, hol jobban érzed magad, hol megint a padlón vagy.

De légy erős, tarts ki, idővel sokkal jobb lesz!

Próbáld meg magad lefoglalni, és lehetőleg minél kevesebbet egyedül lenni, hogy ne tudj kattogni.

2021. dec. 27. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!