Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz hogy ha még nem töröltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy ha még nem töröltem ki a képeket?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolatom most lett vége 1 hónapja és egyenlőre nem töröltem ki a képket... kb 3000 kép van vele közösen vagy róla.

Ő szakitott velem , valamiért nincs erőm még csak a galériaba se lépni..

Titkon még bizakodok is,hogy hátha újra összejövünk vagy valami..

De a lényeg,hogy nem baj ,ha még egy darabig ott maradnak a képek?

ő volt az első komoly kapcsolatom és neki is én.. Sajnos kihűlt a szerelem, más utakat akartunk járni. Teljesen békésen váltunk el. igazából én szeretem továbbra is de ő erőltette,hogy legyen vége, szóval ez van..

22F

2021. dec. 23. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem Gáz!

Csak ne nézegesd!

2021. dec. 23. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
6%
Gáz. Meg az is, hogy 3000 kép van.
2021. dec. 23. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Az érdekelne meddig marad szingli utánad?
2021. dec. 23. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem kéne itt rinyálnod...
2021. dec. 23. 14:20
 5/11 A kérdező kommentje:

4.es Nem rinyálok, De mivel ő volt az első nem tudom milegyen a sok képpel :D

2.es 3 év alatt bejártuk egész Magyarországot! Többször is voltunk nyaralni és szerettünk hülye képeket késziteni egymásról...

3.as hát sok minden közre játszott, munka, suli, életcél, jelenleg és mivel ő volt aki menni akart nyilvan nem tudom a választ. Lehet már talált valakit , lehet most egy ideig nem fog. Azt mondta szeretne a saját lábán menni még egy darabig. innentől kezdve nem tisztem szerintem ezen gondolkozni, hogy kivel és mit csinál a lényeg,hogy elment és bár fáj, most igy a legjobb mindenkinek.

Köszönöm a válaszokat azért !

2021. dec. 23. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Én nem törölném, később is lesz időd törölni!
2021. dec. 23. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ráér, egyébként sem érdemes mindent törölni. Mentsd le valahova, és évekkel később már semlegesen vissza tudod nézni, mert ez is az életed része volt.
2021. dec. 23. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi két hónapja szakítottunk exemmel, szintén sokéves kapcsolat... Én csináltam egy mappát a telefonomban a nevével, egyik érzelgős pillanatomban minden közös képet áttettem oda, amikor még egyszer utoljára megnéztem őket, ez egyfajta búcsúztatás volt nekem.

A mappához nem nyúlok, de amint írta is valaki, ez a kapcsolat az életem része volt, így nem szeretnék mindent törölni, viszont a többi képem között így tudok anélkül nézegetni, hogy felbukkannának a róla készült fotóim.

Kitartás!

21L

2021. dec. 23. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Nehogy törőlj egyet se.

Fogalmad sincs róla, hogy pl 10 év múlva mennyire jó lesz látni azokat a képeket.

2021. dec. 24. 06:48
 10/11 A kérdező kommentje:
9es van róla tapasztalatod ? :D
2021. dec. 24. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!