Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért törölte ki a "szexi" képeket rólam a telefonjából?
A barátom csinált pár erotikus képet rólam, annyira nem durvák amúgy, és szerintem egész jól sikerültek. Van egy ilyen app, ami lekódolja a kiválasztott képeket, azzal voltak védve. Aztán kitörölte az összeset, és azzal indokolta, hogy nehogy meglássa valaki :(
Nem csináltam belőle óriási problémát, de azért rosszul esett. De amúgy hogy látná meg bárki, ha csak kóddal meg külön alkalmazással lehet megnézni?:S Nincsenek is rólam ilyen szexibb képei, pedig csináltam/csinálok neki szívesen, de mindig kitörli őket, vagy le sem menti.
Biztos én látok bele többet, mint amit kéne, de na. :D
Egyszerű az indok: azért törölte, "hogy nehogy meglássa valaki".
Nem kell ebbe többet belelátni, ennyi az egész.
Hiába van akármi is lekódolva, valami véletlen során ahhoz lehet hozzá tudna férni valaki, a legbiztosabb, ha inkább törli őket, a helyedben csak örülnék neki.
Persze, örülök neki, hogy nem mutogatja. :D De volt már olyan, hogy megmutatta a legjobb haverjának. Mármint nem küldte át neki, csak így a kezéből. Ez rosszul esett, de ebből se csináltam ügyet, mert örülök annak, ha büszke rám. :D Amúgy már 3 éve együtt vagyunk, és közös a baráti társaságunk is... Nem tudom, csak olyan ellentmondásos a dolog, mert amúgy nagyon tetszik neki az alakom.
#3: te aztán jó nagy IQ fighter vagy barátom :) inkább fogd be.
Jobban szeretnéd Magad a neten viszontlátni?
Nem hiszem, hogy ezt egy telefonba kéne tárolni,amit ellophatnak vagy esetleg kikerülhet a kezéből!!!!
Szerintem nincs okod féltékenykedni, csak elővigyázatos. Ha minden képedet kitörli a telefonjából az már intő jel!!!!
Szívesen lennék a helyedben. Nekem az a bajom, hogy nem akarja kitörölni a rólam készített képeket. Volt pár veszekedés és akkor mondta, hogy felteszi a képeket a netre meg ilyenek. Nem tudom, hogy tényleg megtudná-e tenn, de nagyon megbántam, hogy hagytam megcsinálni a képeket.
19/L
nálad okosabb vagyok diplomásan ;) ezért nem készítek ilyen képeket, mert nem jön jól még egy buta nőnek sem, ha kikerül az internetre szakítás után
30+F
Nektek csak az a két véglet létezik, hogy egy pasinak vagy
-nincs ilyen képe a barátnőjéről
-kirakja a netre
???:D
Én megbízok benne, nem rakná ki, akkor sem ha összevesznénk. Volt hogy szakítottunk 2 hónapra, nagyon durván, és egyik képemet sem pakolta ki sehová, pedig lett volna mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!