Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nincs bizalmam. Ahelyett hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs bizalmam. Ahelyett hogy alapozná, inkább elvárásokat támaszt, hogy bízzam. Hogy értené meg hogy bizonyítson?

Figyelt kérdés

Olyan dolgok miatt nem bízom benne, amik apróságok, nem bizonyíthatók.

Pl küldött egy női profilt társkeresőről, vmit mondott róla.

És azt mondta, haverja küldte neki.

Csak épp olyan eltérések vannak, hogy haverja abban az időpontban mikor a képernyőfoto készült, nem is netezett.

A haverja nem akar a vitánkba beszállni, azaz nem beszél velem.

Sok ilyen es hasonló apróságok miatt nem bízom benne.

Meg a szeretetét se fejezi ki, kissé lekezelő a kapcsolatban, mintha nekem kéne örülnöm, hogy kegyeskedik velem lenni, simán bejön neki más is, (úton útfélen lesi/ neten likeolja a nőket is Mellettem, amiket megint letagad)

Amblokk vagyok vele érzelmi bizonytalqnságban, nem egyszer zsarolt szakítással is, mindebből meg bizalmatlan is lettem, ami őt csak idegesíti, es ahelyett hogy bizonyítana inkább fenyeget szajitással ha vádolom kidob.

Kértem hogy bizonyitson h komolyan venne, alapozza meg a bizalmam. Nem teszi meg, hanem ezek helyett szakitással zsarol.

Az egészet ki akarja forgatni arra hogy én lennék a hülye, én érzek mindent rosszul, mert ő szeret és hű és ne vádaskodjam.

Hiába mindom neki az érzelmeim miatt engem nem kérhet számon, van alapja a bizalmatlanságomnak mikor állandoan sunyit(telefont dugdos ha jött neki üzenet, stb)

Es nem bizonyít semmit, hogy komolyan venne szeretne.

És állandoan minden esetben engem hoz ki hibásnak, hogy én féltékenykedem alaptalanul, ez őt idegesíti meg nézzek videokat amikben elmondják, hogy mi kell egy férfinek(nyugalom a nőtől meg stb)állandoan kritizál, és elvárná azt hogy a semmire bízzak.

Azota kisobtam a p.csába. (nem tudom szebben írni az utálattol)

Kapar könyörög hogy béküljünk ki, úgy, hogy még a mai nap is féltékeny hárpiának tart.

Mai nap is mondom neki hogy nem vagyok az, en TUDOK bízni, csak épp abban, akiben lehet is bízni.

Más pasi mellett de érdekes hogy nyugodt tudok lenni.

Annyira idegesít az, hogy nem látja be, hogy aki tarskeresozik pl kapcsolatban, az NE várjon már a párjátol bizalmat!! Próbalkozzon már másnál inkább akit még tud hülyíteni.

De letagadja, hogy társkeresőzött volna mellettem.

Mondtam neki, hazugságokra nem lehet kapcsolatot alapozni(mert akkor megbánás sincs), de mindent vissza dob rám.

A lényeg.

Hogyan érhetném el azt, hogy ne nézzen hülyének, mint aki random a semmire féltékeny csak?

Másoknak is ezt terjeszti rólam. Hogy ő volt a szent feddhetetlen es én csináltam ki.

Holott egy sunyi aljadék volt velem végig, bizonyítások helyett folyton szakításokkal zsarolt, semmiféle érzelmi biztonságot nem nyújtott.

#gyökér ex
2021. dec. 21. 11:58
 1/5 A kérdező kommentje:
*kidobtam
2021. dec. 21. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Szakítottál vele, nagyon helyesen, innentől ne foglalkozz vele. Tiltsd le, ignoráld, felejtsd el.
2021. dec. 21. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Röhögd körbe őt is, meg azt is aki szó nélkül elhiszi a szavait.
2021. dec. 21. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Állítólag az új pasidat szereted. Akkor miért nem tudsz még mindig túllépni az exeden? Hetek óta ezen kattogsz!

Neki pont az a célja, hogy felidegesítsen téged. Ha más érzést nem is tud belőled kiváltani, akkor legalább legyél ideges, és figyelj rá.

Neki az a lényeg, hogy elvonja a fókuszodat más férfiakról. Másoknak is ezért terjeszt rólad dolgokat, hogy te ezzel foglalkozz, mármint a kettőtök dolgával.

Neki csak az lenne igazán büntetés, ha azt látná, hogy te mennyire boldog vagy az új kapcsolatodban, és már nem is érdekel, hogy ki mit gondol rólad, mert te már nem is gondolsz rá!

Ehelyett te még mindig vele foglalkozol, ő meg röhög a markába, hogy milyen kis buta csajszi vagy, ennyire könnyű rád hatni!

Szedd már össze magad végre!

2021. dec. 21. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Exem is ilyen volt. Szakítottam vele és ő is azt mondta a családnak hogy ő dobott ki meg stb. Magasról tettem rá kinek mit mondott nem hiába lett az exem. Egy fogyatékos barommal nem álltam le vitatkozni sőt senkinek nem magyarázkodtam nem akartam bizonyítani hogy már pedig én hagytam el nem ő engem. Ha neki így jobb hát egészségére váljon. Neked sem kellene vele foglalkozni. Szakítottál éa pont. Tiltsd le ne tudjon írni még a teló számát is és el van felejtve. Az ilyenekkel nem fogsz szót érteni mert mint látod ők a szentek nem hibáztak.
2021. dec. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!